Pratik Tarif Arayanlar Buraya! Nefis Yoğurtlu Sosuyla Lezzetli mi Lezzetli Patates Borani Nasıl Yapılır?

Akşam yemeği sofralarınıza çabucak hazırlayabileceğiniz, az malzemeyle lezzet şöleni yaratabileceğiniz bir tarif geliyor! Enfes yoğurtlu sosuyla patates borani favoriniz olacak! Pratik Tarif Arayanlar Buraya! Nefis Yoğurtlu Sosuyla Lezzetli mi Lezzetli Patates Borani Nasıl Yapılır?Pra.

Pratik Tarif Arayanlar Buraya! Nefis Yoğurtlu Sosuyla Lezzetli mi Lezzetli Patates Borani Nasıl Yapılır?
Akşam yemeği sofralarınıza çabucak hazırlayabileceğiniz, az malzemeyle lezzet şöleni yaratabileceğiniz bir tarif geliyor! Enfes yoğurtlu sosuyla patates borani favoriniz olacak! Pratik Tarif Arayanlar Buraya! Nefis Yoğurtlu Sosuyla Lezzetli mi Lezzetli Patates Borani Nasıl Yapılır?Pratik Tarif Arayanlar Buraya! Nefis Yoğurtlu Sosuyla Lezzetli mi Lezzetli Patates Borani Nasıl Yapılır?

PATATES BORANİ

4 haşlanmış patates1 adet soğanSıvı yağTuzKarabiberToz kırmızı biberSos için:1 SB süzme yoğurt1 diş sarımsak2 YK tereyağıToz kırmızı biberNaneServis için:Doğranmış maydanozPatatesleri haşlayın ve ezin. Soğanı yemeklik doğrayın ve sıvı yağda kavurun. Üzerine ezilen patatesi, tuz, karabiber ve toz kırmızı biberi ekleyerek karıştırın. Hafif soğuduktan sonra yuvarlayın ve servis tabağına alın. Sarımsak, tuz ve süzme yoğurdu çırpıp üzerine dökün. Tereyağını eritin ve baharatlarla karıştırıp yoğurdun üzerine dökün. Maydanoz ile süsleyip servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER