Rolling Stones, Trump'ı Uyardı: Şarkımızı İzinsiz Kullanmaya Devam Edersen Dava Açacağız

Efsanevi rock müzik grubu Rolling Stones, ABD Başkanı Donald Trump'ı mitinglerinde eserlerini çalmaması konusunda uyardı.

Rolling Stones, Trump'ı Uyardı: Şarkımızı İzinsiz Kullanmaya Devam Edersen Dava Açacağız

Efsanevi rock müzik grubu Rolling Stones, ABD Başkanı Donald Trump'ı mitinglerinde eserlerini çalmaması konusunda uyardı. Ünlü grup Trump'a dava açma tehdidinde bulundu.

s-0cffaeb25ebf8f3e98cc32b561fead46056123
BBC Türkçe'nin aktardığı bilgiye takriben, Oklahoma eyaletinin Tulsa kentinde yapılan mitingde, "You Can't Always Get What You Want" şarkısı kullanıldı.

Aynı şarkı Trump'ın 2016 kampanya sürecinde de kulanılmış, grup Trump'ı desteklemediği mesajını paylaşmıştı.

Benzer şarkı Trump'ın 2016 kampanya sürecinde de kulanılmış, grup Trump'ı desteklemediği mesajını paylaşmıştı.Benzer şarkı Trump'ın 2016 kampanya sürecinde de kulanılmış, grup Trump'ı desteklemediği mesajını paylaşmıştı. Cumartesi günü yayımlanan açıklamada, gruba ait eserlerin kullanılmaması ile ilgili taleplerin göz ardı edildiği ve daha ileri adımlar atımasının zorunlu ışık halkası geleceği açıklama edildi.Grubun içerik haklarını yöneten BMI firmasının, yargı ihlali sebebiyle Trump kampanyasına dava açma uyarısı yaptığı bildiriliyor.

Bu ay içinde 2017 yılında hayatını kaybeden rock yıldızı Tom Petty'nin ailesi de Trump kampanyasına müsade müziklerini kullandıkları için uyarı yollamıştı.

s-9caf4e1e66fad3dfb2c2f9600c08e655555753

Twitter mesajında, "Petty hiçbir süre şarkılarının dehşet kampanyası için kullanılmasını istemezdi" denildi.

Rolling Stones'un 76 yaşındaki solisti Mick Jagger, Nisan ayında grubun sekiz sene sonradan ilk şarkısı olan Living In A Ghost Town'u piyasaya sürmüştü.ABD'nin yeni başkanı Kasım ayı başında yapılacak seçimle belirlenecek.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER