Soylu: 'Karayılan’ı Yakalayıp Bin Parçaya Bölmezsek Bu Millet Yüzümüze Tükürsün'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerce bir mağarada şehit edilen 13 kişi ile ilgili ‘’Evlatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak.

Soylu: 'Karayılan’ı Yakalayıp Bin Parçaya Bölmezsek Bu Millet Yüzümüze Tükürsün'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerce bir mağarada şehit edilen 13 kişi ile ilgili ‘’Evlatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Murat Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu Millet ve Şehitlerimiz yüzümüze tükürsün...’’ dedi.

s-64786e49c89a8509e3b89b68db04525898ebae
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  bu sabah yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde gerçekleştirilen "Pençe Kartal-2 Harekatı" sırasında bir mağarada alıkonulan 13 Türk vatandaşının cansız bedenlerine ulaştıklarını söylemişti.

Akar, 48 teröristin ölü, 2 teröristin de sağ ele geçirildiğini belirtmişti

Bakan Akar: 'Bir Mağarada Alıkonulan 13 Vatandaşımız PKK Tarafından Şehit Edildi' -

Şu ana kadar şehitlerden 10'unun kimlikleri belirlendi.

Malatya Valisi, 13 Şehitten 10'unun Kimliğini Açıkladı: 6 Asker, 2 Polis, 2 Sivil Malatya Valisi'nin açıklamasına göre 10 şehidin isimleri şöyle:Astsubay Çavuş Semih ÖzbeyUzman Erbaş Mevlüt KahveciUzman Çavuş Hüseyin SarıTankçı Er Adil KabaklıTopçu Er Müslüm AltıntaşJandarma Er Süleyman SungurPolis Memuru Sedat YabalakPolis Memuru Vedat KayaSivil Aydın KöseSivil Muhammet Salih Kanca

"Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu Millet ve Şehitlerimiz yüzümüze tükürsün"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER