TARSİM: 'Hayvanların hasarlarını uzaktan tespit ediyoruz'

Başvuru Formu ile Türkiye'de ilk olarak bir canlı varlık üzerindeki tehlike analiz ve hasar saptama işlemleri işletmeye gidilmeden, internet üzerinden (online) gerçekleştiriliyor.

TARSİM: 'Hayvanların hasarlarını uzaktan tespit ediyoruz'

Başvuru Formu ile Türkiye'de ilk olarak bir canlı varlık üzerindeki tehlike analiz ve hasar saptama işlemleri işletmeye gidilmeden, internet üzerinden (online) gerçekleştiriliyor. Koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle, sundukları hizmet dahilinde hiçbir aksama yaşanmamasına karşın olarak gerekli önlemleri süratli bir şekilde aldıklarını ve yaşanılan bu zorlu süreçte, imalatçı ile yetiştiricilere dağıtılmış kolaylıklar sağladıklarını belirten TARSİM şu açıklamalarda bulundu:

"Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi, TARSİM olarak, dünyadaki ve ülkemizdeki teknolojik gelişmeleri son derece yakından takip ediyor ve sistemimize entegre ediyoruz. Söz konusu başvuru, öncelikli olarak, Hayvan Hayat Sigortası poliçesine sahip olup, bununla beraber baytar doktor, baytar tekniker veya veteriner teknisyen çalıştıran büyük işletmelerde hayata geçirildi. TARSİM'in İstanbul'daki merkezinden, alanında uzman olan takım ile sürdürülen işlemlerle, sigortalı hayvan ve dolayısıyla risk tahlil ile zarar yoğunluğu artı olan işletmelerin ekspertiz işlemlerinde; zamandan tasarruf sağlanması, iş süreçlerine hız kazandırılması ve memnuniyetin arttırılması hedeflendi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER