Trump'ın su içerken zorlama anlar yaşaması, uzmanlar kadar beyninde sorun olduğu biçiminde yorumlandı

ABD Başkanı Donald Trump cumartesi günü, New York yakınlarındaki West Point kentindeki Ordu Akademisi'nin 2020 mezuniyet törenine katıldı.

Trump'ın su içerken zorlama anlar yaşaması, uzmanlar kadar beyninde sorun olduğu biçiminde yorumlandı

ABD Başkanı Donald Trump cumartesi günü, New York yakınlarındaki West Point kentindeki Ordu Akademisi'nin 2020 mezuniyet törenine katıldı. Trump'ın konuşması öncesinde su içerken zorluk yaşaması dikkat çekti. Bardağı sağ eliyle kaldıran fakat ağzına götürmekte zorlanan ABD Başkanı, sol elinden destek alma gereği hissetti. Bu koşul uzmanlar tarafından Trump'ın beyninde sorun olduğu biçiminde yorumlandı.

"KALICI NÖROLOJİK BİR İŞARET"

Yale psikiyatristi Dr. Bandy Lee'ye bu durumu, "Diğer belirtilerle birlikte bir beyin taraması gerektirecek kadar endişe verici, kalıcı nörolojik bir göze çarpan" ifadeleriyle yorumladı.

"BEYAZ SARAY NE SAKLIYOR?"

Trump'ın rakibi Joe Biden'in en büyük bağışçısı olan Jon Cooper, "Son videolar, Trump'ta tıbbi olarak hatalı bir şey olduğunu açık açık ortaya koyuyor. Yürüme şekli, bir kadeh suyu nasıl tuttuğu, bulamaç ettiği sözleri, düşüncelerindeki labirentleri. Beyaz Saray ne saklıyor?" biçiminde bir Tweet attı.

Trump'ın su içerken zor anlar yaşaması, uzmanlar tarafından beyninde sorun olduğu şeklinde yorumlandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER