Yazan Kübra Par'dan Mandalar Arasında Poz Veren Nusret'e Tepki: 'Yalnızlığa Mahkum Edin Şöhret Budalası Ruhsuzu'

Gazeteci ve yazan Kübra Par, mandaların arasında poz veren Nusret'i bugün kaleme aldığı yazısında sert bir şekilde eleştirdi.

Yazan Kübra Par'dan Mandalar Arasında Poz Veren Nusret'e Tepki: 'Yalnızlığa Mahkum Edin Şöhret Budalası Ruhsuzu'

Gazeteci ve yazan Kübra Par, mandaların arasında poz veren Nusret'i bugün kaleme aldığı yazısında sert bir şekilde eleştirdi. Par yazısında "Yalnızlığa mahkum edin bu şan budalası ruhsuzu" ifadesini kullandı. 

Nusret geçtiğimiz günlerde mandalar aralarında verdiği pozu 'Önemli bir toplantı' notuyla paylaştı.

s-216b511feb4a3d58091dc03fca5095ad3e4b27

Fotoğraf sosyal medyada birçok kişinin tepkisini aldı.

Herkesi Rahatsız Etti... Nusret'in Mandalar İçinde Poz Verdiği Paylaşımına Tepkiler Giderek Artıyor! -

Son olarak bugün Habertürk yazarı Kübra Par, Nusret'i sert üslupla eleştirdi.

s-015bbf86c700aa864ac6c97f5b11bec2d99392
Kübra Par'ın yazısının bir bölümü şöyle: "Biz insanca beslenmek istiyoruz, barbarca şov gerçekleştirmek değil.Hepimiz olur ya et yiyoruz ve sindiriyoruz lakin bu adamın yaptığı “kendi bağırsaklarının içini millete teşhir” etmekten öbür değil.İşte bu yüzden Nazi kamplarını anımsatan bu fotoğrafı utanmadan, kibir duyarak paylaştığı için…Sosyal medyada etlere şaplak atıp okşayarak pornografik görüntülerle komiklik yaptığını zannettiği için…Kasaplıktan çıkıp cellatlığa soyunduğu için…İnsanlığından mahçup olmak istemeyen herkesi Nusret’i boykota eğlence ediyorum!“Onun restoranlarında gıda dek paramız mı var yarı” diyerek kenara çekilmeyin.Verebileceğiniz daha büyük bir cinayet var. Sosyal medyada takibi bırakın. Yaptığı saçmalıklara iltifatlar yazmayın. Yalnızlığa mahkûm edin bu şan budalası ruhsuzu bundan böyle."Yazının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER