2022 Yılında Hangi Diziler Final Yapacak? Final Yapacak Dizilerin Listesi...

2022 yılında final yapıcak diziler belli olmaya başladı. Televizyon kanalları ya da yapım şirketlerinin kararıyla bitirilecek bu dizilerden bazıları ilk sezonundayken bazıları ise sezonlarca devam eden eski diziler. Peki, 2022 yılının ilk aylarında hangi diziler final yapacak? İşe tüm detaylar...

2022 Yılında Hangi Diziler Final Yapacak? Final Yapacak Dizilerin Listesi...

2022 yılında final yapacak tüm dizileri sizler için derledik. İşte 2022 yılının final yapacak dizilerinin tam listesi. Ayrıntılar haberimizde...

2022’de Final Yapacak Diziler

1-Kalp Yarası

ATV ekranlarında oynayan Kalp Yarası dizisi 2022’de final yapacak diziler arasında. Pazartesi günleri yayımlanan dizilerden en az reyting alan dizi Kalp Yarası’dır.

2-Evlilik Hakkında Her Şey

2022’de final yapacak dizilerden biri de Evlilik Hakkında Her Şey dizisi. . Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk haftalarda oldukça iyi sonuçlar alsa da ne yazık ki Atv’nin Destan dizisinin yayın hayatına başlaması sonrası kasım ayında büyük düşüşler yaşamıştı. Fox TV yönetimi ise 2021 sonunda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için alınan final kararını 2022’de hayata geçirecek ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yerine salı akşamları yeni bir dizi ile izleyicisi karşısına çıkacak.

3- Kanunsuz Topraklar

Başrollerini Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Daltaban ve Kaan Taşaner’in paylaştığı Kanunsuz Toraklar dizisi Kuruluş Osman’ın da geç de olsa yayına girmesi ile iyice reyting kaybetti. 2022’de ekranlara veda edecek dizilerden biri de Kanunsuz Topraklar olacak.

4- Kıbrıs Zafere Doğru

Şuanda ikinci sezonu oynanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi düşük reytingleri nedeniyle değil hikayesin bitmesi nedeniyle ekranlara veda edecek.

5-Kırmızı Oda

Tv8’in 2021’e damga vuran dizisi Kırmızı Oda’da ne yazık ki 2022’de final yapacak dizilerden biri olacak. 2. sezonu ile ekranlara gelen Gülseren Budayıcıoğlu’nun anılarından Kırmızı Oda dizisi 2022 sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER