Güneşli Bahçe İzmir Nerededir? İzmir Güneşli Bahçe Diye Bir Yer Gerçekten Var mı?

2019 yılının popüler dizisi 'Sevgili Geçmiş'te İzmir'deki Güneşli Bahçe kasabası halen dikkat çekmeye devam ediyor. Güzelliği ile büyüleyen bu kasaba gerçek mi? İzmir'de gerçekten Güneşli Bahçe diye bir yer var mı? İşte tüm detaylar...

Güneşli Bahçe İzmir Nerededir? İzmir Güneşli Bahçe Diye Bir Yer Gerçekten Var mı?

Emre Umay ve Ece Uslu gibi isimlerin başrolünde bulunduğu Sevgili Geçmiş dizisi bitmiş olsa bile geçtiği Güneşli Bahçe kasabasının nerde olduğu halen merak ediliyot. Peki İzmir Güneşli Bahçe diye bir yer gerçekten var mı?

Star Tv kanalında yayımlanan Sevgili Geçmiş dizisinde olayların gertiği yere Güneşli Bahçe deniliyor. Diziyi izleyenler halen Güneşli Bahçe'nin nerede olduğunu merak ediyor. İzleyiciler Güneşli Bahçe’yi haritada bulamayınca sık sık telaffuz edilen bu yerin gerçekten olup olmadığını araştırıyor.

Güneşli Bahçe Nerede?

Güneşli Bahçe, İzmir / Urla’da yer alıyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleştiği Güneşli Bahçe olarak telaffuz edilen yerin gerçek ismi Kuşçular Köyü’dür. Senaryo gereği ismi Güneşli Bahçe olarak koyulmuştur. Dizide, Urla Kuşçular Köyü’nün civarındaki yakın köyler ve ilçelerde de çekimler yapılmaktadır. Urla ve çevresinde gerçekleşen çekimlerde zaman zaman İzmir şehir merkezi de kullanılmaktadır. Dizinin ilerleyen bölümlerde İstanbul’da çekileceği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER