WhatsApp Web Üzerinden Görüntülü Arama Yapılır mı? Nasıl Görüntülü Görüşme Yapılır? 

Hem pandemi hem de gelişen teknoloji artık bizleri görüntülü görüşmenin konforuna ve hızlıca birbirimize ulaşılabilir olmaya alıştırdı. Mobil cihazlarda görüntülü arama özelliği sıkça kullanılan WhatsApp, WhatsApp Web üzerinden görüntülü konuşma imkanı sağlıyor mu? Kullanıcıların merak ettiği "WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliği" geldi mi?

WhatsApp Web Üzerinden Görüntülü Arama Yapılır mı? Nasıl Görüntülü Görüşme Yapılır? 

Hem pandemi hem de gelişen teknoloji artık bizleri görüntülü görüşmenin konforuna ve hızlıca birbirimize ulaşılabilir olmaya alıştırdı. Mobil cihazlarda görüntülü arama özelliği sıkça kullanılan WhatsApp, WhatsApp Web üzerinden görüntülü konuşma imkanı sağlıyor mu?
Kullanıcıların merak ettiği "WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliği" geldi mi?

Geçtiğimiz yılalrda hayatımıza giren WhatsApp Web, masa başında çalışanların hayatını kolaylaştırmıştı. WhatsApp Web kullanıcıları merakla WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliğini bekliyordu. Sonunda WhatsApp Web görüntülü arama özelliğini açtı. 
WhatsApp Web'in görüntülü konuşma ve sesli konuşma özelliği yıllardır bir eksik olarak görünüyordu. Ancak son yapılan güncelleme ile birlikte artık WhatsApp Web'ten görüntülü ve sesli konuşma yapılacak. Yeni gelen bu özellik milyonlarca kişiyi sevindirdi. Özellikle pandemi döneminde görüntülü konuşmaya ihtiyaç çok fazla artmıştı. Peki WhatsApp Web görüntülü konuşma nasıl yapılır? Bilgisayarsan WhatsApp görüntülü konuşma nasıl açılır? İşte WhatsApp Web görüntülü ve sesli konuşma özelliğini açma yöntemi...

WhatsApp Web Görüntülü konuşma nasıl yapılır?


WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği 'WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliği' nihayet geldi. Görüntülü konuşmanın yanında sesli konuşma özelliği de WhatsApp Web'de kullanıma sunuldu. Peki WhatsApp Web görüntülü konuşma nasıl yapılır? Bilgisayarsan WhatsApp görüntülü konuşma nasıl açılır? İşte WhatsApp Web'in yeni özelliğinin detayları...
 
WhatsApp Web görüntülü konuşma nasıl yapılır?


WhatsApp Web görüntülü konuşma nasıl yapılır? sorusuna yanıt vermeden önce şunu belirtmekte fayda var; WhatsApp Web sesli ve görüntülü arama özelliği, şu an için yalnızca birebir aramaları destekliyor. Yani grup olarak görüntülü ve sesli görüşme özelliği henüz yok. Bu özelliğin ilerleyen zamanlarda geleceği düşünülüyor.


WhatsApp'tan görüntülü konuşma yapmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor;


1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.
2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor.
3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web'ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER