Ankara Güzel Bir Tatilin İlk Adresi Olabilir mi?

Tüm yılın yorgunluğunu atmak adına tatil yapmayı düşünebilirsiniz. Tatiliniz yalnızca güneşlenmekten ve denize girmekten ibaret olmamalı! Türkiye’deki farklı şehirleri gezerek de güzel bir tatil yapma ayrıcalığına erişebilirsiniz.

Ankara Güzel Bir Tatilin İlk Adresi Olabilir mi?

Ankara; Türkiye’nin başkenti! Ülkemiz için büyük önem arz eden şehirlerin başında geliyor. Ankara; her yıl hem yerli hem de yabancı binlerce insan tarafından ziyaret ediliyor. Sizin de yolunuz bir an önce Ankara’ya düşmeli! Yazımız sayesinde hem Ankara’da yapılacaklar hem de Ankara otel seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Ankara’da Ne Yapılır?

Ankara’da yapacaklarınızın herhangi bir sınırı yok! Bu şehirdeki bazı yerleri ise mutlaka gezip görmelisiniz. Yolunuz ilk olarak Anıtkabir’e düşmeli! Mustafa Kemal Atatürk için yapılan anıt mezar olarak bilinen ve Türkiye Cumhuriyeti tarihi için hayati bir öneme sahip olan Anıtkabir’i görmeden Ankara’dan kesinlikle ayrılmamalısınız. Anıtkabir’in ardından ikinci durağınız Kızılay Meydan olmalı! Ankara’nın kalbi tahmin edebileceğiniz gibi Kızılay Meydanı’nda atar. Bilhassa burada bulunan Sakarya Caddesi’ni gezip görmelisiniz. Karanfil Sokak’ta uygun fiyatlı yiyecekler yemek ve sokak şarkıcılarının sesleri eşliğinde yürüyüş yapmak adına yolunuz kesinlikle Kızılay Meydanı’na düşmeli!

Tuz Gölü; Aksaray sınırları içerisinde yer alıyor. Binlerce farklı kuş türüne ev sahipliği yapan Tuz Gölü; Ankara’ya gelenlerin ilk duraklarından birisi olmalı! Türkiye’nin en zengin kuş havzalarından birisi olarak dikkat çeken Tuz Gölü’nde yürüyüş yapmak vereceğiniz en doğru kararlardan birisi olacak. Ankara denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi de Tunalı Hilmi Caddesi! Bu caddedeki alışveriş mekanları ve eğlence yerleri sayesinde güzel vakit geçirebilirsiniz.

En İyi Ankara Otelleri

Ankara; gezilecek yerlerinin yanı sıra Ankara otel alternatifleri ile de fark yaratan bir şehir! Gelin, en iyi Ankara otel seçeneklerine yakından bakalım!

  • Listemizin ilk sırasında Divan Çukurhan bulunuyor. Lüks bir butik otel olarak hizmet veren Divan Çukurhan; beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak. Postmodern çizgilere sahip oluşuyla diğer Ankara otellerine kıyasla farklı bir yer olduğunu ispat ediyor. Bunun yanı sıra, bünyesinde 16 farklı otel mevcut! Ziyaretçilerinin konforu en iyi şekilde yaşamaları adına tasarlanan bu otel için ödediğiniz paranın karşılığını sonuna kadar alacaksınız.
  • Ankara HiltonSA; en iyi Ankara otelleri listesinde olmayı sonuna kadar hak ediyor. Ankara’nın tam merkezinde yer alan bu otelin mimarisine, iç ve dış dekorasyonuna sonuna kadar hayran kalacaksınız. Bilhassa iş ve turizm amacıyla Ankara’ya gelenlere hitap ettiğini söylemek gerekir.
  • Ankara’nın en güzel yerlerinden birisi olarak bilinen Kavaklıdere’de yer alan Lugal Ankara; ziyaretçilerine konforu en iyi şekilde hissettiriyor. Ücretsiz otopark hizmeti ve havuz olanakları ile de farkını ortaya koyuyor.
  • Wyndham Ankara; en lüks Ankara otelleri arasında kendisine yer bulur. Havalimanına yakın oluşu ciddi bir avantajdır.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER