Aybüke Pusat nereli ve kaç yaşında? Aybüke Pusat kimdir?

Son olarak Tekrar Sen dizisinde rol alan Aybüke Pusat hakkında kavramak istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Aybüke Pusat kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 doğumludur.

Aybüke Pusat nereli ve kaç yaşında? Aybüke Pusat kimdir?

Son olarak Tekrar Sen dizisinde rol alan Aybüke Pusat hakkında kavramak istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Aybüke Pusat kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 doğumludur. Aybüke Pusat ekranların uyarı çeken yüzleri arasında, son olarak Tekrar Sen dizisinde rol alan Pusat izleyiciler tarafından beğenilerek takip ediliyor. Oyunculuk kariyerine Medcezir dizisinde canlandırdığı Elif karakteri ile adım atan Aybüke Pusat hakkında merak edilenler haberimizde…

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya gelen Aybüke Pusat, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Aybüke Pusat'ın Türkiye gündemine oturması ise 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Alımlılık Yarışması ile birlikte gerçekleşmiştir. 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde 3. seçilen Aybüke Pusat, yarışmanın peşinde gelen oyunculuk tekliflerini değerlendirerek Medcezir adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Aybüke Pusat 2015 yılında ise O Yaşam Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan ve oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Boran Kuzum, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un yer aldığı Şahin Tepesi adlı dizide Verda karakterine yaşam veren Aybüke Pusat, 1.72 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Aybüke Pusat'ın rol aldığı diziler ve filmler

2018 – Şahin Tepesi (Verda) (TV Dizisi)
2017 – Laf (Bahar) (TV Dizisi)
2017 – Familya (Su Beyoğlu) (TV Dizisi)
2015 – O Yaşam Benim (Zeynep) (TV Dizisi)
2014 – Medcezir (Elif) (TV Dizisi)
2019- Yeniden Sen (TV Dizisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER