Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan aldatıldı mı?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğdu.

Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan aldatıldı mı?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğdu. Survivor 2020'de ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç, Survivor'da özel hayatı ile de gündeme geliyor. Peki Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan aldatıldı mı?

Aycan Yanaç, A Ulusal Bayan futbol takımında forma giydi. Ulusal futbolcu olan Aycan Yanaç, keza futboldaki başarıları ayrıca de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor 2020 ünlüler kadrosunda yer alan Aycan Yanaç'ın kim olduğu merak ediliyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya’nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Ulusal Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg’le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine sonra Köln’de devam etti.

Türkiye bayan U-19 takımına kabul edilen Yanaç, öncelikle 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı

7 Nisan 2018'de Estonya ile arkadaşlık maçında Türkiye bayan ulusal takımına ilk olarak çağrıldı.

Survivor 2020 sezonunun ünlüler kadrosunda yer alacak olan Aycan Yanaç, iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: “Almanya’da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Derhal kendimi Survivor’da kanıtlamaya geliyorum.”

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Survivor 2020’nin 25 Nisan’da gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı ve Aycan Yanaç aralarında ilginç bir diyalog yaşandı. Acun Ilıcalı, moralini bozuk görüyorum diye sözü Aycan'a bıraktı. Aycan, kısa bir zaman önce fena bir haber aldığını fakat bunu oyunlara yansıtmamaya çalıştığını söyledi. Acun Ilıcalı ise bu haberi çaktırmadan alamayacağını, kazanılan iletişim oyununda bu konuşmanın geçtiğini, bu olayı çözeceğini söyledi. Aycan ise buna karşılık şifreli konuştuklarını, anlayamayacağını iddia etti. Aycan’ın iletişim ödülündeki şifreli mesajının da AYÖ harfleri olduğu ortaya çıktı. Bu 3 harf arkasından Aycan Yanaç’ın aldatıldığı iddiaları gündeme geldi. Özel hayatıyla ilgili fazla pozitif bilgi vermeyen Aycan Yanaç’ın sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER