Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncuları… Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi?

Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler göre araştırılıyor.

Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncuları… Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi?

Badem Şekeri 2 konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler göre araştırılıyor. Alper Saldırgan ve Burcu Özberk'in başrollerinde yer aldığı filmin ikincisinde, Hekim Mehmet ile Ayşe'nin karşısına çıkacak yeni engeller ekran başındakileri kahkahalara boğacak. Peki Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi? İşte Badem Şekeri 2 filminin konusu ve oyuncuları…

İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bunun üstüne seriye dönüştürülmesi kararlaştırılan, Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı televizyon filmi ‘Badem Şekeri’, ikincisiyle televizyon ekranlarında olacak. Peki Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi? Badem Şekeri 2 filminin konusu ne, oyuncuları kim? İşte detaylar…

BADEM ŞEKERİ 2 FİLMİNİN OYUNCULARI

Alper Saldırgan ve Burcu Özberk'e, Mehmet Atay, Burcu Altın, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Hayati Akbaş ve Eyşan Özhim'in eşlik ettiği ‘Badem Şekeri 2'nin senaryosu Alper Erze'nin imzasını taşırken, yönetmen koltuğunda ise Okumuş Bulut oturuyor.

BADEM ŞEKERİ 2 FİLMİNİN KONUSU

Civar köylerin açık fikirli, görmüş ağası Ziver Bey'in (Yaşamsal Akbaş) de gönlünü Ayşe'ye kaptırması, Mehmet'i Ziver Bey için dişli bir rakibe dönüştürecek. Delice Köyü'nün muhtarı Bahri'nin (Mehmet Atay) de yardımıyla Ziver Bey, Hekim Şeker'e nam-ı diğer Badem Şekeri'ne koskocoman bir oyun oynayacak. Mehmet'in hayatını en ince ayrıntısına kadar karartacak bu oyun, ekran başındakileri her yerde ‘Badem Şekeri'nin kuytu dünyasının içine çekecek.

BADEM ŞEKERİ 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Tarihi dokusu ve doğasıyla büyüleyen Çanakkale'de gerçekleşen filmin çekimleri iki haftada tamamlandı. Ekran başındakileri Delice köyünün sakinleriyle tanıştıran ‘Badem Şekeri'nin ikinci filminde Ayşe'nin halasını iyileştirdikten sonradan ünü herkese yayılan Doktor Mehmet ile Ayşe'nin aşkı gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER