Bay Hatalı’tan ilk fragman yayınlandı… Bay Yanlış konusu ve oyuncuları

Kısa bir zaman daha sonra ekranlara merhaba diyecek olan Bay Hatalı'tan birincil fragman geldi.

Bay Hatalı’tan ilk fragman yayınlandı… Bay Yanlış konusu ve oyuncuları

Kısa bir zaman daha sonra ekranlara merhaba diyecek olan Bay Hatalı'tan birincil fragman geldi. İşte başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Bay Hatalı'ın birincil fragmanı ve konusu...

Bay Hatalı’ın ilgiyle beklenen birincil fragmanı yayınlandı ve büyük alaka topladı. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaryosunu Aslı Varlıklı ile Banu Zengin'in üstlendiği, başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı “Bay Hatalı” dizisinin birincil bölümü 26 Haziran’da ekranlara gelecek.

BAY YANLIŞ’TAN İLK FRAGMAN GELDİ

Dizinin yayınlanan tanıtımında; Bağımsızlık (Can Yaman) ve Ezgi'nin (Özge Gürel) tanışma hikayesinden ilk ipuçları ekrana geldi.

BAY YANLIŞ KONUSU

“Bay Hatalı” dizisinde Hür (Can Yaman); varlıklı ama salaş bir yaşam süren, aşka inanmayan lokanta-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; bundan böyle yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Hür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Serbest ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

BAY YANLIŞ OYUNCULARI

Başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel'in paylaştığı romantik komedi türündeki dizide ikiliye; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER