Boşanma Kararı Tek Celsede Alındı

Boşanma kararı tek celsede alınması, çiftlerin hukuki süreci hızlandırarak anlaşmalı bir şekilde boşanmalarını sağlar. Boşanma kararı tek celsede alınabilir mi, detaylar bu yazıda!

Boşanma Kararı Tek Celsede Alındı

Buse Terim dün 10 yıllık eşiyle tek celsede boşandı. Boşanma kararı, çiftin “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçesiyle anlaşmalı olarak alındı. 10 yıl süren evliliklerinden 2 çocukları olan çiftin boşanması gündeme bomba gibi düştü.

Buse Terim'den Açıklama Geldi

Boşanma sonrası gündemdeki iddiaların artması üzerine sessizliğini bozan Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Kızlarımız, daima önceliğimiz olacak" ifadelerine yer verdi.

Volkan Bahçekapılı'nın Açıklaması Bekleniyor

Buse Terim'in açıklamalarının ardından gözler, Volkan Bahçekapılı'ya çevrildi. Henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmayan Bahçekapılı'nın, yaşanan gelişmelere nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Anlaşmazlığın Arka Planı


Anlaşmazlığın Arka Planı

Çiftin boşanma kararında, Seçil Erzan davasıyla ilgili yaşanan gelişmelerin etkili olduğu iddia ediliyor. 190 bin dolarlık bir paranın Seçil Erzan'a verildiği iddiaları, çift arasında anlaşmazlığın temelini oluşturabilir.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER