Buket Saygı kimdir? Buket Saygı kaç yaşında?

Buket Hürmet, 11 Mayıs 1977 tarihinde doğdu.

Buket Saygı kimdir? Buket Saygı kaç yaşında?
Buket Hürmet, 11 Mayıs 1977 tarihinde doğdu. Uzun yıllar podyumlarda bulunan Buket Saygı bununla beraber dizilerde de zirve göstermişti. Şarkıcı Çelik ile evliliğinden bir oğlu olan Buket Hürmet son yıllardan ekrandan uzakta bir yaşam sürüyor. Peki Buket Saygı kimdir? Kaç yaşında?

Bir dönem magazin basınında sık sık bulunan ve Çelik ile de evlenip, boşanan Buket Hürmet son yıllarda ekranlardan uzakta bir hayat sürüyor. Peki Buket Saygı kimdir?

BUKET SAYGI KİMDİR?

Buket Saygı, 11 Mayıs 1977 tarihinde doğdu. 43 yaşındadır. Babası müteahhit Münir Saygı ile annesi ev kadını Aysel Saygı çiftinin kızları olarak Balıkesir’de dünyaya geldi. Lise eğitimini Balıkesir’de tamamlayan Buket Hürmet, üniversite eğitimi için 1995 yılında İstanbul’a yerleşti. Farklı Alanlara Yönlendirilmiş ajanslarda fotomodellik ve mankenlik yaptı. 1998 yılında dünya güzeli seçildi.

Buket Saygı’nın ablası Gamze Hürmet’da 1995 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak seçilmişti. Show TV’nin organize ettiği çekicilik yarışmasında Palmolive Güzeli seçildi.

2001 yılında “Deva Bey” adlı dizide Kadir İnanır, Can Gürzap, Faruk Tınaz, Eşref Kolçak, Bülent Bilgiç ve Ayşe Hatun Önal, Özgül Kavruk, Aysu Baçeoğlu, Başak Sayan ve Ebru Güzel ile birlikte rol aldı.

2007 yılında Star TV’de yayınlanan, Jüri üyeleri; Avrasya Sirki kurucusu Servet Yalçın, Yönetmen Ezel Akay, Pakize Suda, Neco ve Levent Kırca ve sunuculuğunu Süheyl Uygur’un üstlendiği yarışma programı “Ünlüler sirki”nde Furkan Kızılay (Havuç),sunucu Jess Molho, Cengiz Küçükayvaz, şarkıcı Tarık Mengüç, manken ve sunucu Buket Hürmet, oyuncu Özlem Yanardağ, manken Noella, dansçı Zümre, şarkıcı Seda Üren ve manken Tuğba Özay ile yarıştı. Furkan Kızılay'ın birinci olduğu yarışmada Jess Molho ikinci olmuştur.

Buket Saygı, şarkıcı Çelik Erişçi ile 2002 yılında evlendi, 2005 boşandı. Buket Hürmet'nın bu evlilikten Atilla Cet (d.2004) adını verdiği bir oğlu dünyaya gelmiştir.

Buket Hürmet, Çelik’deri boşandıktan sonra Hollanda’da yaşamış tekstilci Murat Kuyumcuoğlu ile 3 sene birlikte oldu.

Filmleri ve Dizileri :

2005 – Süre Tüneli (TV Dizisi)
2001 – Deva Bey (TV Dizisi)

YORUM EKLE