Demet Akalın’dan lüks restoranına dair yorumlama geldi

Boğaz'da açtığı Hira Han isimli lüks lokanta haberleriyle gündem olan Demet Akalın, alışveriş için gittiği bir AVM'de muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Demet Akalın’dan lüks restoranına dair yorumlama geldi

Boğaz'da açtığı Hira Han isimli lüks lokanta haberleriyle gündem olan Demet Akalın, alışveriş için gittiği bir AVM'de muhabirlerin sorularını yanıtladı. Akalın özellikle sosyal medyanın bir numaralı gündem maddelerinden olan lüks lokanta hakkında açıklamada bulundu.

Corona virüsü salgını döneminde sahne alamadığı için ‘Geçinemiyorum' diye ayaklanma eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Boğaz'da açtığı lüks restoranla gündeme geldi. Daha evvelden bir sosyal tesis olduğu bilinen mekanın adının Hira Han olması uyarı çekti. Son derece lüks bir şekilde dekoratif mekandaki eşyalar da uzun zaman konuşulmuştu.

Eski kocası iflas eden Demet Akalın’ın yeni mekanını görebilen sosyal ağ kullanıcıları ise “Hani geçinemiyordun?” diyerek tepki gösterdi.

MEKAN ESKİ EŞİNİN AİLESİNE AİT ÇIKTI

Hira Han üzerinden yapılan yorumlara muhabirlerin kendisine yönelttiği sorular üzerinden yanıt veren Demet Akalın mekan hakkında açıklama yaptı.

Akalın, “O restoran benim değil arkadaşlar. Okan'ın ailesine ait.” derken Okan Kurt ise “Lokanta bizim yok arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt'a ait.” dedi.

Demet Akalın ve Okan Kurt yaşadıkları somut kriz sebebiyle güç günler yaşayan ve Akalın evine gelen haciz memurları ardından Okan Kurt’tan boşanma kararı almıştı.

ÖZLEM YILDIZ MEKANI BEĞENDİ

Bu arada Demet Akalın, önceki gün yeni mekanda yakın arkadaşlarını ağırladı. Arzu Yıldız, mekandan fotoğraf paylaşıp, “Yeni yerimiz belirli.” yazdı.

Son güncelleme: 13:28 - 17.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER