Megan Fox ve Brian Austin ilişkisini yasak aşk bitirdi

Daha önce boşanmaya karar verip, daha sonra üçüncü bebeklerinin dünyaya geleceğini öğrenince bitmiş barışan Megan Fox ve Brian Austin Green çifti bu kez eksin olarak ayrıldı.

Megan Fox ve Brian Austin ilişkisini yasak aşk bitirdi

Daha önce boşanmaya karar verip, daha sonra üçüncü bebeklerinin dünyaya geleceğini öğrenince bitmiş barışan Megan Fox ve Brian Austin Green çifti bu kez eksin olarak ayrıldı. İlişkinin bitmesinde ise yasak aşk iddiaları ortaya atıldı.

Uzun bir vakit her tarafında dünyanın en hoş kadını unvanının sahibi Megan Fox ile eşi Brian Austin Green’in yuvası yasak aşk nedeniyle bozulduğu bahis edildi.

Machine Gun Kelly/Resim: Backgrid USA

ABD basınına yansıyan iddialara tarafından Megan Fox’un rapçi Machine Gun Kelly ile yasaklanmış aşk yaşaması çiftin yollarının ayrılmasına sebep oldu.

Fox ile Machine Gun Kelly’nin geçen yılın son aylarından bu yanlamasına birlikte olduğu konuşuluyor. İkili, Machine Gun Kelly’nin Bloody Valentine adlı şarkısının klibinde rol almıştı.

Brian Austin Green ve Courtney Stodden/Fotoğraf: Backgrid USA

Megan Fox yeni sevgilisi ile olan ilişkisini saklamazken, Brian Austin Green de televizyon yıldızı Courtney Stodden ile birlikte görüntülendi.

Son güncelleme: 14:48 - 17.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER