Eda Ece: ‘Ramazan’da içki mi içiyorsun diyerek beni linç ettiriyorlar’

Yasaklanmış Elma dizisindeki Yıldız rolüyle sevilen oyuncu Eda Ece, 3 milyon takipçiye ulaştı.

Eda Ece: ‘Ramazan’da içki mi içiyorsun diyerek beni linç ettiriyorlar’

Yasaklanmış Elma dizisindeki Yıldız rolüyle sevilen oyuncu Eda Ece, 3 milyon takipçiye ulaştı. Kutlama postunu dünyaca ünlü 3 komedi oyuncusu kadının yanına kafasının yerleştirildiği bir fotoğrafla yaptı. Resim tepki alınca Eda Ece isyan etti.

3 milyon takipçiye ulaşan Ece kutlama postunu dünyaca meşhur üç komedi oyuncusu kadının yanında kafasının yerleştirildiği bir fotoğrafla yaptı. Fotoğraftaki bira detayı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Bir Takım takipçileri bu fotoğrafı anlamayınca Eda Ece de şu bilgiyi verdi: “Bu fotoğrafa espri olsun diye benim kafam konmuş. Bu fotoğraftakiler dünyanın en gülünç kadın oyuncuları, 2'si komedyen, 1'i kadın oyuncu, espri orada.”

Eda Ece, “Dünyada bu işi en iyi yapanların yanına kendimi koyduğum bir mizah” diyerek gelen tepkilere cevap verdi fakat tepkiler durmayınca Ece isyan etti.

Ece tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bazıları Ramazan'da alkol mi içiyorsun diye yazıyor. Beni linç ettiriyorlar. Arkadaşlar delirdiniz mi? Ben bir anma yapıyorum. Bütün gün Instagram'ı açıp şuna ders vereyim falan diye ahlak dersi, din dersi… Biz ola ki de sizden daha iyi insanlarızdır ya; eline diline dominant ol diye laflar var ya onları mı benimseseniz acaba? İftara çok az kaldı ya; ben sizden daha iyi biliyorum oruç da tutuyorum. Size kalmadı yani… Pek bir devlete ait yanlış anlayıp ders devretmek…

İnsanları dar bırakın, İnsanların resimlerinin altına saydırmayın. Kendisi sinirinizi mutsuzluğunuzu insanlardan çıkartmayın. Spor yapın, bir şey yapın. İstemediğini takip etme. Instagram'da gezip gezip ona buna laf atmayın. Hayatım iyi gidiyor, deneyin sizin oysa de iyi gider. Bu cahillik mi, aptallık mı, kötü niyet mi, saldırım mı? Çok acayip.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER