Esra Erol'da Dadı Meryem Olayı: Şoke Edici Gerçekler Ortaya Çıktı

Esra Erol'da Dadı Meryem olayıyla ilgili şoke edici gerçekler ortaya çıktı! Detaylar için tıklayın ve olayın perde arkasını öğrenin.

Esra Erol'da Dadı Meryem Olayı: Şoke Edici Gerçekler Ortaya Çıktı

ATV'nin popüler gündüz programı Esra Erol'da, Türkiye'yi sarsan Dadı Meryem olayı gündeme bomba gibi düştü. Programda yaşananlar ve ortaya çıkan gerçekler izleyicileri şoke etti.

Dadı Meryem Kimdir?

Programa katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, eşiyle Dadı Meryem adında biriyle aldattığını iddia etti. Bu iddia sonrasında Dadı Meryem'in geçmişi araştırılmaya başlandı. Ortaya çıkan bilgiler ise herkesi derinden sarsacak nitelikteydi. Dadı Meryem'in gerçek adının Serkan olduğu ve daha önce 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömerek öldürdüğü ortaya çıktı. Üstelik cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek dadı olarak çalışmaya başladığı belirlendi.

Esra Erol'un Açıklamaları


Esra Erol'un Açıklamaları

Esra Erol, Dadı Meryem'in çocukların yanına yaklaşmaması gerektiğini ve geçmişindeki bu karanlık olayı gizlemeye çalışan Dadı Meryem'in tehlike oluşturabileceğini söyledi. Programın ilerleyen bölümlerinde ise Dadı Meryem'in detaylarıyla birlikte olaylar daha da karmaşık bir hal aldı ve izleyicileri büyük şaşkınlığa sürükledi.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER