Ev Yapımı dizisinin konusu ne? Ev Yapımı oyuncuları kim?

Corona virüsünün hayatımıza girmesiyle, televizyon kanalları da yeni arayışlara başladı.

Ev Yapımı dizisinin konusu ne? Ev Yapımı oyuncuları kim?
Corona virüsünün hayatımıza girmesiyle, televizyon kanalları da yeni arayışlara başladı. Topluluk dizi setleri iptal edilirken, Seksenler dizisinin ekibi göre Konut Yapımı adlı dizi yayınlanmaya başladı. Peki, Konut Yapımı dizisi konusu ne? Konut Yapımı dizisi nasıl çekiliyor? Konut Yapımı dizisi oyuncuları kim? İşte ayrıntı…

Senaryosunu Birol Yalçın'ın yazdığı ve set ekibi olmadan, oyuncuların kendi evlerinde aileleriyle çekimlerini yaptığı Konut Yapımı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak. Televizyon izleyicileri, Ev Yapımı dizinin konusunu merak ediyor. İşte teferruat…

KONUT YAPIMI DİZİSİ OYUNCULARI KİM, EV YAPIMI NASIL ÇEKİLİYOR?

Rasim Öztekin'in sahnelerini eşi Esra Öztekin çekerken, Esra Öztekin'in sahnelerini eşi Rasim Öztekin çekti. Öztekin ailesi hem oyuncu, ayrıca kameraman, keza ışıkçı keza de sesçi oldu.

İyi günde fena günde birbirlerine takviye olmaya laf vermiş eşler derhal de set ekibi olarak aile içi dayanışmasını devam ettiriyor. İçlerinde bir oyuncuyla evli olup 3 çocuk yapan Şoray Uzun, en büyük set ekibine sahip. O evin başrolü de sevgili Elçin Şoray ve birbirinden yetenekli oğulları.

Yine bir oyuncu olan Nihan Durukan ile evli olan Necmi Yapıcı'nın oğlu Emre Yapıcı'nın da sinema televizyon öğrencisi ve ödüllü bir kısa filmci olması da bu eve büyük bir fayda kazandırdı.

Seksenler dizisinin senaristlerinden biri olan Murat Aras'ın bununla beraber deneyimli bir yelken belgeselcisi olması; Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş gibi oyuncuların mükemmel içerikler üretiyor olması bu dizinin gerçekleşmesinde fazla kayda değer bir etken oldu.

Bu işe birincil kere soyunanlar ise teknik ekibin yönlendirmesiyle birkaç gün içinde fazla manâlı mesafeler aldı. Patent Yenilmez'in eşi Seda Yenilmez bundan böyle bir yönetmen oldu.

YORUM EKLE