Gel Dese Aşk bu akşam var mı? Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman?

Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Gel Dese Aşk bu akşam var mı? Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman?
Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Henüz birincil bölümleriyle ekrana gelen dizi corona virüsü nedeniyle çekimlerine duraklamak zorunda kalmıştı. Son olarak 29 Mart tarihinde 4. bölümü yayınlanan dizinin yeni birim tarihi merak ediliyor. Peki Gel Dese Aşk bu akşam var mı? Gel Dese Aşk yeni birim ne süre?

ATV ekranlarında her pazar akşamı yayınlanan Gel Dese Aşk son olarak 4. bölümüyle 29 Mart tarihinde izleyici ile buluşmuştu. Gel Dese Aşk bu dizisi bu hafta da yayınlama akışında yer almadı. Dizinin yayınlama tarihi hakkında ise demin bir açıklama yapılmadı.

GEL DESE AŞK BU AKŞAM VAR MI, YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gel Dese Aşk dizisi bu akşamki yayınlama akışında yer almıyor. Gel Dese Aşk dizisinin yeni birim tarihi hakkında henüz devlete ait bir açıklama yapılmış yok. Corona virüsü salgınına emrindeki olarak karar alınacağı tahmin ediliyor. Devlete Ait açıklamalar yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

GEL DESE AŞK SON BIRIM FRAGMANI

GEL DESE AŞK 4. SON BÖLÜM İZLE

GEL DESE AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasemin Murat’ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasaklanmış aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En fazla da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır.

Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon gitgide artarak yükselir. Murat, Yasemin’le hesaplaşır. Tüm bunlar Yasemin’in paranoyasıdır. O söyleyene değin kimsenin durumdan haberi yoktur. Tüm bunlar olurken Bahar sürekli Murat’ı arar. Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Yeniden Düdenli ailesinin evine girmek, Murat’a yakın almak için planını işletir. Kimse Bahar’ın oyunundan farkında değildir. Lakin fazla yakında tümü bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.

YORUM EKLE