Gonca Vuslateri: Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum

Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kedisi Tabu'nun iyileşmeye başladığının müjdesini verdi.

Gonca Vuslateri: Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum

Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kedisi Tabu'nun iyileşmeye başladığının müjdesini verdi. Bu vakit zarfında ortalığı karıştıran dedikodulara da yanıtını verdi.

Vuslateri, geçen gün yaptığı bir paylaşımla kedisinin rahatsızlandığını söylemiş dün de durumu hakkında veri vermişti. Onun bu paylaşımı ardından corona virüsü salgını üzerinden bazı yorumlar üretilmiş ve hayvanlardan da bu hastalığın bulaştığı gibi bazı asılsız iddialar dillendirilmişti.

Başarılı oyuncu kulağına gelen bu çirkin iddialar ardından konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu ve tepkisini dile getirdi. Vuslateri ayrıca müjdeli haberi de verdi:

“Çabuk iyileşiyor Tabu… İnsanlarin mücadelesini verdiği Covid ile bin yıldır kedilerde görülen Corona’yı da birbirine karıştıran-bir defa olsun araştırma yapmamış kesim için bir aşı üretilemediği için.. Şu açıklamayı yapmaktan utanıyorum.. Yahu kedilerin rahatsızlığı ile insanların yaşadığının ne alakası var.. Ağzımda uyuyor bu hayvan benim.. Hayvan sevmeyen birine de bahane oldu bu gündem. Biraz merak edin hayatta bir şeyleri. Her Zaman mi gaddarlığı haklı çıkarma çabası.. Bir ton hayvan atıldı sokağa… Yazıktır, günahtır.. Ayıptır.. Bunlar bir yana.. Umursuyor muyum? Asla. Bir iki sevdiğim kişi panik olmuş Gonca’yı üzmesinler diye onların gönlü olsun diye yazıyorum. Yahut beni ne saşırtabilir.. Tabu iyiye gidiyor.. Oh”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER