Hülya Avşar’ın yeni projesi belli oldu

Hülya Avşar, kızı Zehre Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile önceki gün Etiler'de Babalar Günü'nü kutladı.

Hülya Avşar’ın yeni projesi belli oldu

Hülya Avşar, kızı Zehre Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile önceki gün Etiler'de Babalar Günü'nü kutladı. Avşar, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti.

Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile gecikmeli de olsa ‘Babalar Günü’ yemeği için bir araya geldi. Önceki akşam Etiler’de  yemek yiyen gruptan başlangıçta Kaya Çilingiroğlu mekandan ayrıldı.
YENİ PROJEYLE DÖNÜYOR

Mekandan kızı ile birlikte ayrılan Hülya Avşar, gazetecilerle ayaküstü sohbet ederek, çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Yeni projesi için Avşar film ile anlaşan Hülya Avşar, müzikal hazırlığında olduklarını ve Ekim-Kasım aylarında hazırlanmış olacağını söyledi.

“NASIL OLURSA OLSUN EKİP YOKLAMA EDİYORDUR”

Önümüzdeki hafta Cuma günü, sahne alarak sezonu açmaya hazırlanan Hülya Avşar, basın mensuplarının “Pandemi döneminde rezervasyon durumunu denetleme ediyor musunuz?” sorusuna, “Herhalde bizim ekip soruyordur, bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten yüzde 50 kapasite ile çalışılıyor, 3 konser var ve gerçekte ilk konser güvenli olmayan. Yani güvenli olmayan derken, süre açısından ırk kazanç mi, gelmez mi? lakin açık hava olacağı için problem yok” dedi.

İLGİLİ HABERHülya Avşar'ın da evini soymuştu! 'Binbir surat' cezaevinde öldü

 

Son güncelleme: 09:57 - 24.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER