Survivor’da kim elendi? Survivor 2020’de bu hafta elenen yarışan…

İletişim ödülü için parkurda tüm güçleriyle çaba eden yarışmacılar, ada konseyinde de gerginlik dolu anlar yaşadı.

Survivor’da kim elendi? Survivor 2020’de bu hafta elenen yarışan…

İletişim ödülü için parkurda tüm güçleriyle çaba eden yarışmacılar, ada konseyinde de gerginlik dolu anlar yaşadı. Yarışmanın muafiyet oyunlarında bireysele dönmesinin ardındaki parkuru en iyi sürede tamamlayan yarışmacılar eleme adaylarını belirlemişti. Evrim, Nisa ve Sercan'ın olduğu eleme potasında bir isim daha Survivor'a veda etti. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor’da final için geri sayım devam ederken, yarışmacılar bireysel muafiyet oyunları ile kendi kaderini belirliyor. Evrim, Nisa ve Sercan’ın eleme adayı olduğu konseyde bir birey Survivor’dan elendi ve yarışan sayısı 7’ye düştü. Peki Survivor’da kim elendi?

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ: EVRİM

Survivor 2020'de bu akşam eleme telaşı yaşandı. Konsey öncesinde yarışmacılar irtibat ödülü için karşılaştı. Akşam ise eleme konseyinde toplanıldı. Survivor'da son üç dokunulmazlık oyununda eleme adayları belirlenmişti. Dokunulmazlığı kazanan isimler eleme adayı olarak Evrim, Sercan ve Nisa'yı göstermişti. Bu üç ad aralarında yapılan oylamanın arkasında elenen ad belirlendi. Acun Ilıcalı'nın eleme konseyinde Survivor 2020'ye veda eden ismi duyurdu. Bu akşamki konseyde üç isim arasından elenen ad Evrim Keklik oldu.

 

Evrim: ” Gözüm arkada kalmayacak. 4,5 ayda birçok şey başardım. İyi ki buraya geldim iyi ancak Survivor oldum. Benim meşalem buraya değin yandı bundan daha sonra yanacak arkadaşlara başarılar diliyorum”

ACUN'DAN OTOMOBIL ÖDÜLÜ MÜJDESİ

Acun Ilıcalı: ” Perşembe günü bir araba ödülü için ‘Annelere sorduk' oyununu oynayacaksınız”

KONSEY'DE DİKKAT ÇEKEN DİYALOG

Evrim:” Eğilirim ama devrilmem. Nasıl geldiysem pek de giderim ben” derken ;

Uzlaşma :” Bu ara gitse iyi”

Yasin :” Sence Evrim gider mi ? Bence gitmez. Bak gör”

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin bu akşamki 116. yeni bölümünde ödül oyunu mücadelesi vardı. İki ekip ödülü kazanabilmek namına büyük bir performans sergiledi. Sercan ile Nisa'nın yarışı da uyarı çeken eşleşmelerden oldu. İki ismin mücadelesinde şampiyon Sercan oldu. Parkurlardaki başa baş geçen yarışların gerisinde kazanan takım 10'a 7'lik skor ile kırmızı ekip oldu. Böylece yarışmacılar ailesinden ve arkadaşlarından gelen videoları izleme ve fotoğraf çekme fırsatı yakalamış oldu.

İLETİŞİM OYUNU İSTATİSTİKLERİ

Kırmızı Takım (10)

Berkan 2/5
Elif 3/4
Sercan 3/4
Evrim 2/4

Mavi Takım (7)

Cemal 1/4
Yasin 2/4
Nisa 2/5
Barışma 2/4

Son güncelleme: 09:43 - 24.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER