İsmail Türüt sahur programında siyasi propaganda yaptı!

Türkücü İsmail Türüt’ün önceki akşam bir televizyon programının 'Sahur vakti' isimli programına katıldı.

İsmail Türüt sahur programında siyasi propaganda yaptı!

Türkücü İsmail Türüt’ün önceki akşam bir televizyon programının 'Sahur vakti' isimli programına katıldı. Türüt'ün birlik ve birliktelik ayı olarak aşina Ramazan ayında katıldığı sahur programında siyaset yaparak CHP'yi eleştirmesi ekran başındaki seyircileri hayrete düşürdü.

Şarkıcı İsmail Türüt, ‘Sahur Vakti’ programına telefonla bağlandı. “Biraz formatınızın açık havada olacak fakat” diyen Türüt, Ramazan ayı, oruç ve ibadet gibi dini konuların konuşulduğu programda siyasete girdi.

İSMAİL TÜRÜT SOSYAL MEDYADA AYRIMCILIKLA SUÇLANDI

Salgının CHP iktidarı döneminde olduğu takdirde ülkedeki vatandaşların yarısının hayatını kaybedeceğini öne süren Türüt, “Ya isyan çıkardı, ya kaos çıkardı, bu halk ölürdü” dedi. Sosyal medyada bulunan görüntüler tepkilere neden oldu.
İsmail Türüt daha önce de 31 Mart Yerel Seçimleri için bir türkü bestelemiş, türküsünde esas muhalefet partisi CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenmişti.

FORMAT DIŞINA ÇIKTILAR

İsmail Türüt’ün CHP’yi hedef aldığı anlarda programı idare eden Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın müdahale etmemesi de uyarı çekti. Karataş, “Benim programlarda ben siyaset yaptırmıyorum ama bitmiş da kendim İsmail Türüt açık açık konuşur dedim. Seni de susturamayacağım derhal madem gönlünden geldi. Irk hakikatı görüyor, içten birdir”

İLGİLİ HABERİsmail Türüt kimdir? İsmail Türüt nereli?

 

 

Son güncelleme: 13:36 - 27.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER