Kelly Brook’tan cinsel yaşam itirafı: Yaşlandıkça…

İngiliz televizyon yıldızı ve manken Kelly Brook, cinsel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne topladı.

Kelly Brook’tan cinsel yaşam itirafı: Yaşlandıkça…

İngiliz televizyon yıldızı ve manken Kelly Brook, cinsel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne topladı. Brook, seksin ilerleyen yaşlarda daha iyi olduğunu söyledi.

Bir süredir radyo programında sunuculuk yapan Kelly Brook, iddialı açıklamalarıyla yeniden gündemde. Geçen hafta karantina sürecinde aldığı kilolar sebebiyle bazı kıyafetlerinin sıcacık geldiğini dile getiren Brook, sevgilisi Jeremy Parisi’nin bu durumu sorun etmediğini ve kendisini her haliyle sevdiğini söylemişti.

Fotoğraf: Instagram

Brook, “Sevgilim onunla oturup birlikte yemek yemek yememi seviyor. Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim” diyerek doğru açıklamalarda bulunmuştu.

Meşhur model hemen de cinsel hayatıyla ilgili epeyce gösterişli konuştu. 40 yaşındaki Brook, seksin ilerleyen yaşlarda daha iyi olduğunu söyledi. Sevgilisi Jeremy Parisi’nin kıvrımlı kadınlardan hoşlandığını sözlerine ekleyen Brook, “Zaten sıcakkanlı İtalyanlar ‘kıvrımlı bayan’ seviyor” dedi.

Fotoğraf: Instagram

Brook bununla kalmayarak sevgilisine yatakta neyi sevdiğini rahatlıkla söylediğini de itiraf etti. Meşhur yıldıza kadar insanın ilerleyen yaşlarda kendine güveni artıyor ve yatakta kişi kendini daha sıcacık hissediyor. Brook sözlerini, “Yaşlandıkça istediğini aldığından belli olursun” diyerek bitirdi.

İLGİLİ HABERKelly Brook: Sevgilim beni her halimle seviyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER