Kenan Doğulu, Türkiye’nin birincil arabalı açık hava konserinde sahne aldı

Her yaz uzun soluklu konser maratonuna meydana çıkan Kenan Doğulu, bu yazın ilk konserinde bir ilke imza atarak sevenleriyle bugüne değin görünmeyen bir şekilde buluştu.

Kenan Doğulu, Türkiye’nin birincil arabalı açık hava konserinde sahne aldı

Her yaz uzun soluklu konser maratonuna meydana çıkan Kenan Doğulu, bu yazın ilk konserinde bir ilke imza atarak sevenleriyle bugüne değin görünmeyen bir şekilde buluştu. Doğulu, sahnede yerini alırken dinleyicileri arabalarından şarkılarına eşlik etti.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında, yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği konserler de ayrı bir hal aldı. Türkiye’de başta arabalı açık hava konseri gerçekleşti. Konser serisinin ilk sanatçısı Kenan Doğulu oldu. Doğulu, kendisini araç içinden izlemeye gelen seyircilerine bir ilk gerçekleştirerek konserini verdi.
İki buçuk saat sahnede kalan Kenan Doğulu, konser esnasında alana birincil gelen arabayı süpriz bir şekilde anons ederek birlikte selfie sürüklemek için sahneye ziyafet etti. Maskeli bir şekilde birlikte selfie çektiler. Sosyal medyadan en fazla açlık bölge “Aklım Karıştı” şarkısı ise repartuara eklenerek çalındı.

ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Konsere 2 saat kala araçlar konser alanına alınmaya başlandı. Geniş emniyet önlemlerinin alındığı konserde, araçlar tek tek dezenfekte edildi. Seyircilerin ateşleri ölçüldü ve maske dağıtımı yapıldı.

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLADI

Eşi Beren Saat ile haklarında sık sık boşanma haberleri çıkan meşhur şarkıcı, bu iddialara da cevap verdi. Muhabirlerin geçtiğimiz günlerde eşinden boşanacağı için kendisine konut baktığı iddia edildi. Bu konu hakkında konuşan Doğulu, “Kardeşlerim, biz bir izah etme yapmadan bu haberlerin hiçbirine inanmayın. Lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar bu haberlere üzülüyor” dedi.

Son güncelleme: 10:14 - 27.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER