Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin’den birincil paylaşım!

Bundan on yıl önce Cihan Yazgan ile düğün masasına oturan Sezin Erbil, geçen yıl aralık ayında annelik duygusunu tatmış ve kızı Elisa'yı kucağına almıştı.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin’den birincil paylaşım!

Bundan on yıl önce Cihan Yazgan ile düğün masasına oturan Sezin Erbil, geçen yıl aralık ayında annelik duygusunu tatmış ve kızı Elisa'yı kucağına almıştı. Sezin, doğumdan uzun bir süre sonradan kızıyla ilk paylaşımını yaptı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil’in büyük kızı Sezin Erbil, 18 Aralık’ta doğum yapmış ve kızı Elisa’yı kucağına alarak analık duygusunu tatmıştı. sosyal ağ hesabından o zamandan bu yanlamasına kızının göründüğü bir paylaşımda bulunmayan ve karantina sürecindeki mutfak hünerlerini sergilediği paylaşımlara imza atan Sezin Erbil dün yaptığı paylaşımla bir istisna yaptı.

Özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrası kızını kucağına bölge Sezin Erbil kızının yüzünü yaptığı paylaşımda gizlemeyi seçim ederken paylaşımına “Minnoşumla birincil Instagram pozumuz” diyerek takipçilerinin beğenisine sunduğu karenin ne kadar özel olduğunun altını çizdi.

Sezin Erbil ev karantinasındaki 62. gününde yaptığı bu paylaşımına fazla sayıda beğeni ve açıklama aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER