Mika Can Raun Cinsiyet Değiştirme Sorusunu Yanıtladı

Fenomen Mika Can Raun 2020 yılında Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına katılmasının ardından tekrar konuk oldu.

Mika Can Raun Cinsiyet Değiştirme Sorusunu Yanıtladı

Fenomen Mika Can Raun 2020 yılında Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına katılmasının ardından tekrar konuk oldu. 

Cinsiyet değiştirme süreci, açıklamaları,yaptırdığı estetiklerle ve eğlenceli kişiliğiyle sık sık gündeme gelen Mika Can Raun’a Tayland’a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı da soruldu. Mika Raun’un cinsiyet sorusunu verdiği yanıt şaşırtırken, sevgilisiyle ilgili yaptığı itiraf güldürdü.

Mika Raun

Sosyal medya videoları ve değişimiyle çok konuşulan Mika Can Raun’un Tayland’a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Uzun süre kendisinden haber alınamayan Mika Can Raun hemşireleriyle birlikte olan pozuna “Prensesiniz geldi” notu yazıp paylaşarak cinsiyet ameliyatı iddialarını doğrulamış oldu.

Mika Can Raun

Mika Can Raun, Armağan Çağlayan’ın YouTube platformunda yayınlanan programı Gör Beni’ye tekrar konuk oldu. Hayatındaki değişimi anlatan Raun Armağan Çağlayan’ın sorduğu cinsiyet değiştirme iddialarına verdiği tepki şaşırttı. Armağan Çağlayan ‘Ameliyat oldunuz öyle anlıyorum’ deyince Mika Can Raun ‘ne ameliyatı?’ yanıtını verdi. Armağan Çağlayan ‘Bedeninizi ruhunuza uydurdunuz diyeyim’ diye tekrar sordu.

Mika Raun ‘Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım. Cinsiyetsiz olduğumuza inanamıyorum. Ben bedenimi tanımıyorum. Onu bir şey olarak görmüyorum.

Mika Raun

Mika Can Raun Kimdir?

Mika Can Raun olarak tanınan sosyal medya fenomenin gerçek adının Mikail Can Kurnaz olduğu biliniyor. 9 Temmuz 2001 Büyükada doğumlu Mika Raun yengeç burcudur.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER