Nereden Çıktı Bu Velet konusu ne, oyuncuları kimler?

Akıllı ve Metin'in başrollerinde yer aldığı Nereden Çıktı Bu Velet filminde servet kavgası nedeniyle öldürülmek istenen küçük bir çocuğu raslantı bulan iki arkadaşın başına gelen gülünç olaylar anlatılıyor.

Nereden Çıktı Bu Velet konusu ne, oyuncuları kimler?

Akıllı ve Metin'in başrollerinde yer aldığı Nereden Çıktı Bu Velet filminde servet kavgası nedeniyle öldürülmek istenen küçük bir çocuğu raslantı bulan iki arkadaşın başına gelen gülünç olaylar anlatılıyor. Peki Nereden Çıktı Bu Velet konusu ne, oyuncuları kimler?

Zeki ve Metin’in en sevilen filmlerinden biri olan 1975 yapımı filmde ikilinen iyi niyetlerinde nedeniyle başlarına gelmeyen kalmıyor. Peki Nereden Çıktı Bu Velet filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

NEREDEN ÇIKTI BU VELET KONUSU?

İki saf ve iyi niyetli adam bir gün peşlerine takılan minik bir çocuğu evlerine götürürler. Lakin bekar oldukları için ev sahibinden çekinmektedirler ve çocuğu saklamak için dağıtılmış yollar denerler. Bir süre sonra çocuğun yüklü bir servete sahip olduğu ortaya çıkar.

NEREDEN ÇIKTI BU VELET OYUNCULARI

Nereden Çıktı Bu Velet filmi oyuncuları arasına Saadet Gürses, Nisa Serezli, Hale Soygazi, Zeki Alasya, Metin Akpınar yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER