Pamela Anderson’a zor uygulayan Adil Rami’den bir çirkinlik daha!

Fenerbahçeli eski futbolcu Adil Rami, bir dönem birlikte olduğu ve zor uyguladığı Pamela Anderson ile ilişkide oldukları dönem yaşadıkları yatak sırlarını takım arkadaşlarına anlatmış! Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Fransız futbolcu Adil Rami, eski sevgilisi oyuncu .

Pamela Anderson’a zor uygulayan Adil Rami’den bir çirkinlik daha!

Fenerbahçeli eski futbolcu Adil Rami, bir dönem birlikte olduğu ve zor uyguladığı Pamela Anderson ile ilişkide oldukları dönem yaşadıkları yatak sırlarını takım arkadaşlarına anlatmış!

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Fransız futbolcu Adil Rami, eski sevgilisi oyuncu Pamela Anderson’a kuvvet uygulamıştı. Anderson’un elini çatlatan Rami, bir çirkinliğe daha imza attı.

34 yaşındaki Adil Rami’nin Anderson’un yatak odasındaki anlarını ekip arkadaşlarına anlattığı ortaya çıktı.

Rami’nin Sochi’de ekip arkadaşı olan Rus futbolcu Aleksandr Kokorin, katıldığı bir YouTube canlı yayınında bu durumu açıkladı. Rami’nin Anderson ile ilişkisindeki özel anları anlattığını söyleyen Kokorin, şöyle dedi:

‘YATAK ODASI SIRLARINI BİLE ANLATTI’

“Cümbür Cemaat doğal olarak Pamela Anderson’u merak ediyordu. İlişkileriyle ilgili sorular soruyorduk, o da anlatıyordu. Rami, Pamela Anderson’un hayatının kadını olduğunu söyledi. Hatta biraz ileri gidip bize yatak odası sırlarını bile anlattı. Pamela Anderson’un yatakta olduğunu söyledi. Hatta bir gece 12 kez birlikte olduklarını anlattı.”

34 yaşındaki Rami ile 52 yaşındaki Pamela Anderson, 2019 yılında 2 yıllık ilişkilerine son vermişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER