Pelin Akil’den ikizleri için özel satırlar

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı satırlarla ikiz bebeklerinin doğum gününü kutladı.

Pelin Akil’den ikizleri için özel satırlar

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı satırlarla ikiz bebeklerinin doğum gününü kutladı. Karantina aşağı yeni yaşlarına giren çocukları için son derece özel satırlar yazar Akil'in paylaşımı fazla sayıda beğeni aldı.

Meslektaşı Anıl Altan ile yaptığı evlilikten ikiz çocuk dünyaya getiren oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından bebekleriyle ilgili bol bol paylaşımda bulunuyor. Onlarla geçirdiği zamana dair dikkat çekici paylaşımlarda yer alan Akil bu kere da onların doğum gününü kutladı.

Pelin Akil, hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

*İyi ama doğdunuz benim küçük mucizelerim. İyi oysa… Ne hoş geldiniz bize. Biz de size iyi gelelim diye çabalıyoruz. Asla sizi manâsız bi defter olarak görüp doldurmaya çalışmıyoruz. Bir tane daha kendimizden yapmaya çalışmıyoruz, iri sevgimizle sizi izliyoruz, her gün yeni şeyler keşfetmenizi hayranlıkla seyrediyoruz.

*Başlıca biz fazla şey öğreniyoruz. Dinç ve şen olun.Allah'tan bütün duam bundan ibaret. diğer taraftan bize de uzun dinç bir ömür versin de sizin güzel anlarınıza tanıklık edelim. Gözümün gönlümün gördüğü en hoş varlıklarsınız.

*Masumiyetiniz, cennet kokunuz, gülümsemeniz, yaratıcılığınız, gücünüz her lahza gözlerimi dolduruyor, en güzeli de sizi beraber izlemek, birbirinizin elini hiç bırakmayın. Attığınız her adımda, aldığınız her kararda, anneniz olarak yanınızdayım, sizi fazla fakat fazla seviyorum.

*Öyle kelimelerle sınırlandıracak kadar değil ama, böylece böyle yok. Çok. İyi ama doğdun kelebeğim Doğa Alin'im, iyi oysa doğdun papatyam Duru Lina'm.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER