Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Survivor Ardahan kaç yaşında nereli, mesleği ne?

Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020 yarışmasında maksimum konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Survivor Ardahan kaç yaşında nereli, mesleği ne?

Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020 yarışmasında maksimum konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yarışmanın son bölümlerine değin gelen Survivor Ardahan Uzkanbaş bilhassa son dönemlerde gösterdiği performansıyla dikkat çekmişti. Peki Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Survivor Ardahan kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği nedir?

Her gün ekranlara gelen Survivor yarışmasında sevilen isimler arasında bulunan Vefalı Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı merak konusu oldu. Survivor Ardahan göstermiş olduğu performans ve kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken yarışmacılardan biri oldu. Peki Survivor Ardahan kimdir? Vefalı Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nerelidir? İşte Survivor Ardahan’ın hayatı…

SURVİVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

Vefalı Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da doğdu. 33 yaşında olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana’da yaşıyor.

8 yıl baştan başa Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola duraklamak zorunda kaldı.

Bu manâsız geçen arada askerlik görevini gerçekleştirmek için askere gitti. Askerden geldiği vakit kısa bir zaman daha sonra birincil yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Dubai’ye gitti ve orada 2 sene kaldı. Ondan sonra bitmiş Türkiye’ye döndü. Burada bitmiş sporla uğraştı ve bir süre sonra Kazakistan’a gitti ve orada 6 ay değin kaldı.

Vefalı Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor;

Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı fazla seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu vakit içinde hep bir yerlere gidip bakmak istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor’da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki gülüş olmak istiyorum.

Arkasında öykü bırakmış her insan sonsuza dek yaşar, bende arkamda bir öykü bırakmak için yaşıyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER