Seda Üren’den Ebru Şallı’ya Suçlama: İnsanları Sakatlayacak

Pilates programlarıyla gündemde olan Ebru Şallı’ya yönelik Seda Üren’den  çıkış geldi. Üren insanların sakatlanabileceğini söyledi.

Seda Üren’den Ebru Şallı’ya Suçlama: İnsanları Sakatlayacak

Pilates üzerine çektiği programlarla gündemde olan Ebru Şallı’ya yönelik Seda Üren’den  beklenmeyen bir çıkış geldi. Seda Üren insanların sakatlanabileceğini söyledi.

Yaptığı açıklamalar ve çıkışlar ile magazinin gündem isimlerinden olan Seda Üren, geçtiğimiz gün katıldığı programda bu sefer Ebru Şallı’yı hedef aldı.  Ebru Şallı’nın pilates içeriklerini değerlendiren Seda Üren, bu içeriklerin çok sakıncalı olduğunu ifade etti.

“İnsanlar kendini sakatlar”

Ünlü şarkıcı, Ebru Şallı’nın videolarına yönelik açıklamalarında insanların bu videolar nedeniyle kendini sakatlayabileceğini ifade etti. Kendisinin eski sporcu olduğunu vurgulayan şarkıcı,  “Ben eski sporcuyum. Ebru’nun yaptığı sporun gerçek olduğuna inanmıyorum, yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz. Öyle olunca da izleyen insanlar kendini sakatlar. Bazı videolar şov için yapılır o da onlardan birisi” dedi.

Seda Üren’den Ebru Şallı’ya Suçlama: İnsanları Sakatlayacak

Polat Çiftinin Tutuklanması Sonrası Gündem Olmuştu

Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanması sonrasında açıklamalarıyla gündem olmayı başaran Seda Üren, sinirden ve stresten uyuyamadığını söyleyerek  “Dilan siteye gelmeden 1 yıl önce ‘Aşkım oradan ev aldım, geliyorum’ diyerek mesaj atmıştı. Ben de ‘komşun olarak ne ihtiyacın varsa buradayım’ demiştim. Ben Dilan’ı çok eski tanıyorum. Doğum fotoğraflarım, 8 aylık hamile fotoğraflarım, çocukların doğum 2 ve 4 yaş fotoğraflarını şu an oturduğu evde çekmişti. Baskın zamanı giriş çıkışlarda polisler falan oluyordu. Bir keresinde gecenin ikisinde kapı çaldı. Onlar daha üstte bir blokta oturuyorlar. Villaların numaraları var, başında da harfler var. Kargoda falan da karışıyormuş. Savcı demiş ki, ‘gidin ve burada oturmadığına dair yazılı tutanak alın’ Sağ olsunlar. Çok da kibar davrandılar. Burada gözüküyor adresleri, karışıklık oluyor. Yan komşumuzu da şahit olarak getirdiler…” demişti.

Ünlü isim yeni açıklamalarıyla yine gündemde. Ebru Şallı ile ilgili açıklamalar sonrasında gözler ünlü mankene çevrildi. Ebru Şallı’nın Seda Üren’in bu açıklamalarına yönelik herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER