Shakira’nın şarkısı sağlık görevlilerine ilham oldu! Ünlü şarkıcıdan duygulandıran paylaşım

Ünlü şarkıcı Shakira, Instagram hesabından corona virüsü ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının videosunu paylaştı.

Shakira’nın şarkısı sağlık görevlilerine ilham oldu! Ünlü şarkıcıdan duygulandıran paylaşım

Ünlü şarkıcı Shakira, Instagram hesabından corona virüsü ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının videosunu paylaştı. Ünlü şarkıcı, Waka Waka adlı şarkısında dans eden görevlileri görür görmez ise duygularına dominant olamadı.

Corona virüsü ile en ön cephede savaşan sağlık durumu çalışanları, Shakira’nın Waka Waka şarkısıyla moral buldu.

TikTok’ta afiyet çalışanlarının çektiği bir videoyu görebilen ve Instagram hesabından bu videoyu paylaşan Shakira, “Bu videolar inanılmaz ve benim şarkımın hemen sizin olmasından gurur duydum. Güç zamanlarda moral verici oldu. En önde savaşan kahramanlara, yaptıklarınız için fazla teşekkür ederim” notunu düştü.

2010 yılında dünya kupası için yayınlanan Waka Waka şarkısının sözleri ise sağlık çalışanları için oldukça manidar. Şarkıda, “Sen iyi bir askersin, savaşını seçiyorsun. Kendini toparla ve silkelen! Her Yerde iktidara geç. Ön cephedesin, cümbür cemaat seyrediyor. Bunun ciddi olduğunu biliyorsun” biçiminde geçen sözler, bütün da corona virüsü ile savaşanların hikayesini anlatır nitelikte…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER