Survivor’da büyük ödülü kim kazandı? 15 Haziran Survivor ödül oyunu neydi?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı.

Survivor’da büyük ödülü kim kazandı? 15 Haziran Survivor ödül oyunu neydi?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın dün akşmaki konseyde kısaca bahsettiği ödül keza izleyenleri hem de yarışmacıları mest etti. Ödül oyununda Barıştırma'ın fenalaşması ve Yasin'in de kısa süreli asap krizi geçirmesi geceye damga vuran olaylardan oldu. Peki 15 Haziran Survivor ödül oyunu neydi? Kim kazandı?

Survivor 2020’nin 108. yeni bölümünde bu akşam ödül oyunu telaşı vardı. Yarışmacıların büyük ödülü kazanabilmek için mücadelesi göz doldururken, parkurda Evrim’in oyunu yarıda bırakması, arkasında Barışma’ın sıcak yüzünden fenalaşması uyarı çeken olaylardan oldu. Hem ödül oyununda Mavi takımda yaşanan anlaşmazlık ile Yasin kısa süre sinir krizi geçirerek ağladığı anlar uyarı çekti. İşte Survivor’da bu akşam ödül oyununu şampiyon ekip ve yaşananlar…

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNU NEYDİ?

Bu akşamki ödül oyununda şampiyon takımın yararlanacağı ödülü sunucu Murat Ceylan açıkladı. Ödül olarak bu akşam şampiyon takıma özel jet, şehir turu, şelale gezisi, malikane’deki etkinlikler ve konaklama olarak açıklandı.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’nin bu akşamki ödül oyunu yine nefesleri kesti. Çeyrek final öncesindeki son haftada mavi takım ile kırmızı ekip büyük ödülü kazanabilmek adına uğraş verdi. Sakatlığı geçen Elif’in de dahil olduğu ödül oyununda yarışmacılar zaman zaman kuvvet anlar da yaşadı. Uğraş sonunda ise ödül oyununu şampiyon ekip Kırmızı takım oldu.

EVRİM PARKURU YARIM BIRAKTI TEPKİ ÇEKTİ!

Ödül oyununda uyarı çeken olaylardan biri de Evrim’in parkurdaki atışları yarım bırakması oldu. Survivor 2020 yeni bölümde ödül oyununda Evrim'in oyunu bıraktığı anlar herkesi şok etti. Kırmızı takım ile Mavi ekip aralarında büyük ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Oyunda skor 6-6 iken Mavi takımdan Evrim ile Kırmızı takımdan Cemal Can parkurda karşılaştı. Türlü engellerle doymuş parkuru, iki yarışmacı da bununla birlikte geçti. Atışlarda Evrim düşürmesi gereken sembolleri kesintisiz ıska geçince aniden morali bozuldu. Ardından ise sembolleri eliyle deviren Evrim oyunu bıraktı. Herkesin şaşkınlıkla izlediği bu anlarda Cemal Can, son sembolü de düşürdü ve takımını 7-6 öne geçirdi.

YASİN KISA ZAMAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Bu akşamki ödül oyununda keza Evrim hem de Ardahan ile tartıştı. Evrim’in atışı yarım bırakmasının arkasında takımın moralini ve motivasyonunu düşürdüğünü dile getiren Yasin, kavga ardından ağlayarak asap krizi geçirdi. Yasin kısa süre daha sonra kendisini toparladı ve seremonideki yerini aldı.

BARIŞ KORKUTTU

Bu akşamki ödül oyununda kırmızı takımdaki Uzlaştırma Murat Yağcı, sıcak havanın etkisi ve parkur zorluğu sebebiyle fenalaşarak yere uzandı. Bench’in arkasında yere yatan Uzlaştırma’a ilk müdahale yeniden Survivor hekim Metin Kuş tarafından yapıldı. Barıştırma kısa zaman sonra kendini toparladı.

Son güncelleme: 00:42 - 16.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER