Survivor’da Sercan, Nisa’nın yazdığı notları gösterdi!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde, Sercan Yıldırım, Nisa'nın kendisine yazdığı notları gösterdi.

Survivor’da Sercan, Nisa’nın yazdığı notları gösterdi!

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde, Sercan Yıldırım, Nisa'nın kendisine yazdığı notları gösterdi. Dün yapılan konseyde de bahsi geçen konunun ardındaki açıklamalarda yer alan Sercan hiçbir zaman platonik bir şey yaşamadım ifadelerini kullandı ve Nisa'nın yazdığı notu paylaştı. İşte o notlar...

Survivor 2020’nin 116. yeni bölümü ekranlara geldi. Finale dürüst şipşak ilerlenen Survivor’da bu akşam Sercan Şimşek, Nisa’nın yazdığı notları gösterdi. Dün akşamki konseyde Sercan Şimşek’ın açıklamaları dikkat çekmiş ve Nisa’nın yazdığı notların olduğunu ifade etmişti. Survivor Sercan bu akşam ise merak edilen o notları paylaştı.

SERCAN, NİSA’NIN VERDİĞİ NOTLARI GÖSTERDİ!

Bu akşamki yeni bölümde Sercan Şimşek, Nisa’nın kendisine yazdığı notları göstererek açıklamalarda bulundu. Survivor Sercan hiçbirşeyin karşılıksız olmadığını dile getirirken, Nisa ise ‘Ben ona anekdot yazdıysam doğum gününü kutladım’ açıklamalarını yaptı.

Sercan Yıldırım: “Birkaç anekdot yollamıştı bana doğum günümle alakalı ve duygusal bir paylaşım adına. Bu ‘Daima orada’ çünkü benchlerde de bilhassa anlat bakalımda çok yaşanıyordu bu, akşam oyunu olduğu için. Dolunayın olduğu zaman, ayın çıktığı süre. Defalarca bakışmalarımız o yönde oluyordu. Hani beni düşün gibisinden. Çünkü kuytu buluştuğumuzda da onu söylemişti. Ben hiçbir zaman platonik bir şey yaşamadım. Hiç kimseye aleyhinde karşılığını alamayacağım bir şeye yaklaşmadım. Herkes bilsin fakat hiçbir vakit tek taraflı olmadı hiçbir şey.

Sercan: “Benim de bir erkeklik gururum var bir duruşum var. Bunu bozmamak adına ben de bir kaç izah etme yaptım”

Nisa: “Ben ona anekdot yazdıysam doğum gününü kutladım. Buradaki herkesin doğum gününü kutlayıp anekdot yazdım zaten. Yalnızca doğum günün kutlu olsun yazıyordu böylece”

İŞTE NİSA’NIN SERCAN’A YAZDIĞI NOTLAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER