Wilma Elles’ten Eski Eşi Kerem Göğüş Hakkında Şok İfşa!

Türkiye’de üne kavuşan Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş hakkındaki açıklamalarıyla gündem yarattı. İşte o sözler ve ifşa…

Wilma Elles’ten Eski Eşi Kerem Göğüş Hakkında Şok İfşa!

Yer aldığı bir TV dizisiyle Türkiye’de üne kavuşan Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş hakkındaki açıklamalarıyla gündem yarattı. İşte o sözler ve ifşa…

2010 yılında Türkiye’de Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin favori oyuncusu olan Wilma Elles, kısa sürede Türkiye’de büyük üne kavuşmuştu. 2013 yılına kadar devam eden dizide, istenmeyen bir karakteri oynayarak gündemden düşmeyen Elles, 2016 yılında Türk vatandaşlığına geçmişti. 2014 ile 2019 arasında Kerem Göğüs ile evli olan Elles, sonrasında ise ayrılmıştı. Çiftin bu evlilikten ikiz çocukları olurken ayrılık sonrasında çocuklar annesinde kalmaya başlamıştı. Ancak çiftin yaşadığı sorunlar nedeniyle aralarının iyi olmadığı da sık sık gündeme geliyordu.

Wilma Elles’ten Şok İfşa! Eski eşi Kerem Göğüş…

“Kerem Göğüş 1 Kuruş Bile Nafaka Ödemedi”

Kerem Göğüş ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Elles, eski eşinin açtığı davayı da açıkladı. Kerem Göğüş’ün para kazanmasına rağmen para kazanmadığını beyan ettiğini, Euro üzerinden ödenen 1500 Euro nafakanın TL cinsinden ödenmesi gerektiğini hatırlatan Elles, bu taleplere sert bir tepki gösterdi. Elles “Kerem Göğüş hiçbir zaman bir kuruş nafaka ödemedi. Onun bir ödeme alışkanlığı yok. İcra listesinde 245 TL elektrik borcu bile yazıyor. Para kazanıyor ama kendi çocuklarına bir tane kıyafet bile yıllarca almadı…” dedi. Eski eşinin 1 kuruş ile bile nafaka ödemediğini söyleyerek eşini ifşa eden Elles, yaşanan nafaka sorunu ile gündeme geldi.

Aslı Oldu, Mehmet Şah Çelik’le Evlendi

Nafaka sorunuyla gündeme gelmesine rağmen Wilma Elles, 2022 yılı itibariyle hayatını Avukat Mehmet Şah Çelik ile birleştirdi. Çiftin bir çocuğu da olurken şu anda eşi ve 3 çocuğuyla Elles mutlu bir hayat yaşıyor. 2016 yılındaki Türk vatandaşlığı sonrasında ismini de değiştiren Wilma Elles, Aslı ismini kullanıyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER