Winona Ryder: Yönetmen ağlamam için herkesin bana hakaret etmesini istedi fakat Keanu reddetti

Meşhur oyuncu Winona Ryder, Dracula filminde yönetmen Francis Ford Coppola'nın, ağlaması için herkesin kendisine hakaret etmesini istediğini ama Keanu Reeves'in bunu reddettiğini söyledi.

Winona Ryder: Yönetmen ağlamam için herkesin bana hakaret etmesini istedi fakat Keanu reddetti

Meşhur oyuncu Winona Ryder, Dracula filminde yönetmen Francis Ford Coppola'nın, ağlamaiçin herkesin kendisine hakaret etmesini istediğini ama Keanu Reeves'in bunu reddettiğini söyledi. Ryder, film çekimlerinden sinyâl deneyimlerini de anlattı.

Winona Ryder, Dracula filminin çekimlerinde Keanu Reeves’in, kendisini ağlayana değin hakaretler yağdırılmasını isteyen yönetmen Francis Ford Coppola’yı reddettiğini açıkladı.

Ryder ve Reeves, Coppola’nın Bram Stoker’ın vampir hikayesine 1992 yılında çektiği uyarlamada başrollerde yer almıştı. Ryder, Dracula’nın esas kurbanı Mina Harker’ı, Reeves ise nişanlısını canlandırmıştı.

Fotoğraf: Splash

Independent’ın haberine tarafından Ryder, Gary Oldman’ın canlandırdığı Dracula’nın bir sıçan yığınına düştüğü sahne çekilirken, Coppola’nın kamera açısı haricen durup ikna edici bir şekilde ağlayabilmesi için kendisine defalarca, “Seni fahişe” diye bağırdığını söyledi. Coppola keza oyuncu kadrosundaki erkek oyuncuları da bu hakaretlere dahil etmeye çalışmış.

The Sunday Times’a konuşan meşhur oyuncu, “Bu sahnede ağlamam gerekiyordu. Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu, tümü… Francis hepsine beni ağlatacak şeyler söyletmeye çalıştı ama Keanu katılmadı, Anthony de. Zaten işe yaramıyordu. ‘Cidden mi?’ diyordum. Daha ziyade bütün tersi bi etkisi olmuştu” dedi.

Keanu Reeves ve Gary Oldman/Fotoğraf: DepoPhotos

Ryder, Coppola ile arasının bundan böyle iyi olduğunu lakin bu deneyimin Keanu Reeves ile arasında uzun süreli bir dostluğun önünü açtığını belirtti.

İki oyuncu, Dracula filminden bu yanlamasına üç kez daha birlikte çalıştı. Ryder ve Reeves, 2006’da A Scanner Darkly, 2009’da The Private Lives of Pippa Lee, ve 2018’de ise Destination Wedding filmlerinde çalıştılar.

İLGİLİ HABERKeanu Reeves, en yüksek bağışı yapan hayranıyla 15 dakika görüntülü konuşacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER