Zalim İstanbul bugün var mı? Zalim İstanbul yeni bölümü ne zaman?

Acımasız İstanbul dizisinin yeni birim tarihi heyecanla bekleniyor.

Zalim İstanbul bugün var mı? Zalim İstanbul yeni bölümü ne zaman?
Acımasız İstanbul dizisinin yeni birim tarihi heyecanla bekleniyor. Dizinin takipçileri yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Peki Zalim İstanbul bugün var mı? Zalim İstanbul yeni bölümü ne vakit yayınlanır?

Corona virüsü sebebiyle 36. bölümünden sonradan çekimlerine ara bahşedilen Acımasız İstanbul dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri haberimizden Acımasız İstanbul yeni bölümü hakkındaki bilgileri görebilirler.

ZALİM İSTANBUL BUGÜN VAR MI? YENİ BÖLÜM NE VAKIT?

Acımasız İstanbul dizisi diğer birçok dizi gibi corona virüsü nedeniyle çekimlerine duraklamak zorunda kalmıştı. 36. bölümden sonradan yayınlanmayan dizinin yeni bölüm tarihine ilişkin ise demin resmi bir yorumlama yapılmadı. Yeni bölüm tarihi kesin olduğunda haberimizde sizlerle paylaşacağız.  Dizinin yayınlama saatinde bu akşam ‘Recep İvedik 2’ isimli film yer alıyor.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nedim ve Cemre öğrendikleri gerçekle şaşkına dönerler. Başak bebekle birlikte köşke döndüğünde ise Ceren'i hayatının şoku beklemektedir. Ceren bebeğini kucağına alamadan Başak bebekle birlikte ortadan kaybolur.

Cenk annesi hakkındaki gerçeği öğrenip soluğu babasının yanında alır. Agah oğlu ile omuz omuza yürüyeceklerini düşünürken Cenk'in bu duruma tepkisi ne olacaktır? Agah için bundan böyle son damla da düşmüştür, kimsenin beklemediği aniden köşkü yerinden oynatacak hamleyi yapar.

YORUM EKLE