Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşk ve Kariyer

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün aşkları ve kariyerleri hakkında merak ettikleriniz burada! Ünlü çiftin ilişkisi, projeleri ve hayatlarına dair detaylar.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşk ve Kariyer

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşkları ve Kariyerleri


Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşkları ve Kariyerleri

Kadir Doğulu (41) ve Neslihan Atagül (31), 2016 yılında muhteşem bir düğünle evlendiler ve birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getirdiler. Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri haline gelen ikili, hayranlarını sürekli kendilerine hayran bıraktılar.


Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşk ve Kariyer

Ünlü çiftten Atagül, geçtiğimiz aylarda Levent'te bulunan özel bir hayvan kliniğinden çıkarken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Atagül, gelecek sezon hangi projelerde yer alacağı sorulduğunda, "Elbette beni göreceksiniz. Yapımcılık yapmaya başladık diye oyunculuğu bırakacağım gibi bir durum söz konusu değil." dedi. Açıkçası şu dönemde içime sinen bir proje olmadığını belirten Atagül, kendine ve karşısındakilere saygısızlık olmaması adına çalışmak istemediğini ifade etti. Kendisini geliştirmeye odaklandığını da ekledi.

Son zamanlarda bahçe işlerine ilgi gösteren Neslihan Atagül, emeğinin karşılığını aldı. Lüks evindeki bahçesine dikkatle ilgilenen güzel oyuncu, ektiği tohumların meyvelerini toplamaya başladı. Bahçenin her detayıyla bizzat ilgilenen Atagül, çektiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı ve bu paylaşımlar büyük beğeni topladı.


Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül: Aşk ve Kariyer
  • Oyuncuların Aşk Dolu Yaşamları
    • Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun 2016 yılında gerçekleşen görkemli düğünleri hala unutulmazlar arasında.
    • Çift, her fırsatta birbirlerine duydukları sevgiyi ve saygıyı dile getiriyor.
  • Neslihan Atagül'ün Kariyerindeki Yenilikler
    • Atagül, yapımcılık alanında da adımlar atmaya başladı ve oyunculuğu bırakmayı düşünmediğini belirtti.
    • Bahçe işlerine merak salan oyuncu, ektiği tohumların meyvelerini toplamaya başladı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER