Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklamalar

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın son sağlık durumu hakkında yapılan açıklamaları buradan öğrenebilirsiniz. Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili en güncel bilgiler bu içerikte.

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklamalar

Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan geldi. Prof. Dr. Sağlam, Kadir İnanır'ın uyandırıldığını ve bilincinin açık olduğunu belirtti. Hastanın iletişim kurabildiğini ve mesajlara gülümseyerek cevap verdiğini ifade etti. Ancak şu an konuşmak için yorgun olduğunu da ekledi.

Bakan Koca'dan Açıklama:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, beyin damarında tıkanıklık olduğu için ameliyat edilmiş ve yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Şu an uyandırılan Kadir İnanır'ın vücudu, bu durumu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" dedi.


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklamalar

Üç Yıl Önce Ameliyat Olmuştu:


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklamalar

2021 yılında Muğla'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir beyin ameliyatı geçirmişti. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan İnanır, tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlık durumunun en kısa sürede normale dönmesini temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER