Kanal D'nin Yargı Dizisi 89. Bölümünden Yeni Tanıtım!

Kanal D'nin Yargı dizisinin heyecan dolu 89. bölümünden yeni tanıtım videosu! Olaylar yine dorukta, merakla beklenen gelişmeler sizi şaşırtacak. Kaçırmayın!

Kanal D'nin Yargı Dizisi 89. Bölümünden Yeni Tanıtım!

Kanal D’nin Yargı Dizisi 89. Bölümünden Yeni Tanıtım!


Kanal D’nin Yargı Dizisi 89. Bölümünden Yeni Tanıtım!

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın 14 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 89. bölümünden heyecan dolu bir tanıtım videosu paylaşıldı. Dizinin bu bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Yargı'nın Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Yekta’nın çocuklarıyla geçirdiği keyifli anların ardından tanıtımda Eren'in cesur adımları ve Zümrüt'ün Osman'ı tehlikenin içine çekme çabaları dikkat çekiyor. Efe'ye planını açıklayan Eren'in başına gelen beklenmedik olaylar ise izleyicileri ekrana kilitleyecek.

"Ilgaz ve Ceylin, Eren’in gizli planını fark edecek mi?" sorusu ise merak konusu. Dizinin yeni bölümünde bu sorunun cevabı da belli olacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı diziye Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi yetenekli oyuncular da eşlik ediyor.


Kanal D'nin Yargı Dizisi 89. Bölümünden Yeni Tanıtım!

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER