Prof. Dr. Necdet Sağlam: İşlem Başarılıydı

Prof. Dr. Necdet Sağlam'ın yürüttüğü işlem başarılı bir şekilde tamamlandı. Detayları öğrenmek için tıklayın. Sağlık alanındaki uzmanlığıyla tanınan Prof. Dr. Sağlam'ın tecrübesine güvenin.

Prof. Dr. Necdet Sağlam: İşlem Başarılıydı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Sağlam, İnanır'ın sağ tarafında bir felç geçirdiğini ve beyin ana damarında tıkanıklık olduğunu belirtti. İlk müdahalenin başarılı olduğunu ve beyin beslenmesinin sağlandığını ifade etti.

İnanır Yoğun Bakımda


İnanır Yoğun Bakımda

Sağlam, İnanır'ın yoğun bakımda entübe olarak izlendiğini ve ilk 24-48 saat içinde uyandırılmayacağını açıkladı. İnanır'ın durumunun stabil olduğunu belirtti. Gelişebilecek komplikasyonların olasılığına karşı tedbir amaçlı entübe edildiğini söyledi.

Julide Kural'dan Açıklama

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın eşi Julide Kural, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Kural, İnanır'ın güçlü birisi olduğunu ve süreci hepimizin desteğiyle atlatacağını belirtti. Sağlık durumu hakkında düzenli olarak bilgilendirme yapacağını söyledi.

Sağlam: “Acil Tıp, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Girişimsel Radyoloji ve Anestezi ekipleri 7/24 nöbette”

'Kadir İnanır Güçlüdür'

Hastanenin İnme Merkezi'nde tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili tüm açıklamaların doktorları ve eşi Julide Kural tarafından yapılacağı vurgulandı. İnanır'ın sağlığına kalıcı bir hasar olup olmayacağı sürecin ilerleyişiyle belli olacağı belirtildi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER