6 yıllık miras kavgasında flaş gelişme!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 57 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Prince’in 156 milyon dolarlık mülkü, yayıncı Primary Wave ve kardeşleri arasında eşit olarak bölünecek. People’da yer alan habere göre, mülkle ilgili devam eden savaş nihayete erdi ve iki taraf .

6 yıllık miras kavgasında flaş gelişme!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 57 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Prince’in 156 milyon dolarlık mülkü, yayıncı Primary Wave ve kardeşleri arasında eşit olarak bölünecek.

6 yıllık miras kavgasında flaş gelişme!

People’da yer alan habere göre, mülkle ilgili devam eden savaş nihayete erdi ve iki taraf paylaşılacak miktarları belirledi.


6 yıllık miras kavgasında flaş gelişme! - Resim : 2

ABD’li şarkıcının malikanedeki yüzde 50 hissesi, daha önce Prince’in üvey kardeşleri Sharon Nelson, John Nelson ve Norrine Nelson’ın yanı sıra danışmanlar L. Londell McMillan ve Charles Spicer’ın sahip olduğu hisselerden oluşuyor.


6 yıllık miras kavgasında flaş gelişme! - Resim : 3


Billboard’a göre, Prince’in altı üvey kardeşi, Minnesota yasalarına göre yaşayan çocuğu veya eşi ve iradesi olmadan öldükten sonra yasal mirasçıları seçildi. Tyka Nelson, Omarr Baker ve Alfred Jackson şu anda Prince Oat Holdings LLC’ye ait olan Prince’in mülkünün yarısına sahipler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER