Gökçe Bahadır estetiği olduğunu itiraf etti!

Güzelliği ve oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ufak tefek estetiği olduğunu itiraf etti. Fakat doğallıktan da şaşmadığını belirten güzel oyuncu “Her kadın aynaya baktığında kendini nasıl güzel buluyorsa öyle yapsın” diyerek estetiğe karşı olmadığını söyledi. Gökçe Bahadır doğallığı ile çok sık gündeme gelse de  Engin Can Dilekli’nin haberine göre yüzüne […]

Gökçe Bahadır estetiği olduğunu itiraf etti!

Güzelliği ve oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ufak tefek estetiği olduğunu itiraf etti. Fakat doğallıktan da şaşmadığını belirten güzel oyuncu “Her kadın aynaya baktığında kendini nasıl güzel buluyorsa öyle yapsın” diyerek estetiğe karşı olmadığını söyledi.

Gökçe Bahadır doğallığı ile çok sık gündeme gelse de  Engin Can Dilekli’nin haberine göre yüzüne ufak tefek işlemler yaptırdığını itiraf etti.
Abartılı Estetiğe Hayır

Gökçe Bahadır geçen akşam müzik grubu Peyk’in ilk müzikalindeydi. Müzikal ‘Hamiyet’in Maximum Uniq Hall’da düzenlenen galasındaydı. Oyuncu estetiğe dair kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi:

“Her kadın aynaya baktığında kendini nasıl güzel buluyorsa öyle yapsın. Ufak tefek şeyler bende de var, hiçbir şey yok diyemem. Güzel gözükmek isterim. Ama doğallığımı asla bozmam, abartıya kaçmam.”

Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy, Bodrum’un en huzurlu ve en sakin köşelerinden biri olan Kızılağaç köyünden aldıkları evlerini geçen sene tadilata sokmuştu.

Çift Elle Decoration dergisini evlerinde misafir etti. Ev 1.5 dönümlük arazi üzerine konumlandırılmış. Meyve ve zeytin ağaçlarına sahip olan evin içi 120 metrekare.

Çalıştıkları dönemlerde sadece hafta sonları buraya gelen Bahadır ve Ersoy çifti bu eve zeminden ısıtma yaptırmış.

Dekorasyonda Bali tarzından ilham alarak evlerini toprak ve bej  renkleri, hasırlar ve sepetler ile zenginleştirmişler.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER