Meşhur meslek adamından Aylin Coşkun hakkında durum iddia!

MedyaRadar'ın haberine tarafından Coşkun, ''Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna değin belgelerim vardır.'' dedi. Avukat Seda Cilli ile birlikte önceki gün Baltalimanı Portaxe‘de bir basın toplant

Meşhur meslek adamından Aylin Coşkun hakkında durum iddia!

MedyaRadar'ın haberine tarafından Coşkun, ''Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna değin belgelerim vardır.'' dedi.

Avukat Seda Cilli ile birlikte önceki gün Baltalimanı Portaxe‘de bir basın toplantısı düzenleyen Cantemur, kameralar karşısına geçti.

İş adamı “Müslüm Gürses dahil almak üzere bir fazla kişiye sponsorluk yaptım. Aylin Coşkun ile de tanışmamız sponsorluk maksadı ile oldu.

Bizim mağazamıza geldi ve 'Sponsor olur musunuz?' dedi. Bizde sponsorluk görüşmelerimiz sonunda 2014 yılında albüm ve billboard lar için aşağı yukarı 900 bin liralık ödeme yaptık. Sonraki dönemde aramızdaki dostluk ilerledi ve dostluğa dönüştü lakin sevgili olunmadı.

küçük para alışverişleri oldu aramızda, bence güven aşılama olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben kendisini tanıdığımda bir kredi kartı borcunu zeka ödeyemeyen bir insandı. Onları bile ben ödedim, elimde belgeleri de mevcuttur.

Aylin coşkun 2016 yılına geldiğimizde korkutma ve şantajlar ile benden çek aldılar. Ben çekleri zamanında ödeyemeyince de benden senetler alındı.

Senetleri de ödeyemeyince Aylin Coşkun ile yemekte çekilen fotoğrafları ailem ile şantaj yaparak bana gösterdiler. Benim aile yapımdan nedeniyle o fotoğrafları görünce ailemin beni reddeceğini düşündüm.

Arkasında ailemin can güvenliği ile ilgili tehditler gelmeye başladı. Çocuklarımın okul çıkışı fotoğrafları, ailemin AVM’lerde çekilmiş fotoğrafları gösterilerek bana kalırsa Aylin Coşkun tarafından korkutma edildim.

Aylin Coşkun’un yanında çağrıldım benden artık nakit olarak bir şey gelmeyince gayrimenkul istediler, bende direndiğim için daha önce hiç tanımadığım birisi kafama silah dayadı ve ertesi gün gayrimenkulümü devretmek zorunda kaldım.

2018 yılında bu işlem, beni intihara teşebbüse değin götürdü. Bunların hepsine ailemin can güvenliği için itaat etmek zorunda kaldım.

2018 yılında ailem olayları öğrendikten sonradan yasal anlamda işlemlere başladık. Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna dek belgelerim vardır.

Karşısında taraftan hiçbir şekilde para almadık bütün tersine benden aldıkları bütün paralarında dekontları bizde mevcuttur. Bizim onlarla ticari bağlamda hiçbir şekilde ortaklığımız olmamıştır yalnızca sponsorluk yapıyorduk. Konu şu lahza yargıdadır, Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER