Babil bu akşam var mı? Babil yeni bölüm ne vakit yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan, ilginç konusu ve kadrosundaki manâlı oyuncularla gündeme oturan Babil dizisinin akıbeti merak ediliyor.

Babil bu akşam var mı? Babil yeni bölüm ne vakit yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan, ilginç konusu ve kadrosundaki manâlı oyuncularla gündeme oturan Babil dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizinin sevenleri ‘Babil yeni birim ne vakit' sorusunun cevabını internette aratıyor.

Türkiye’de corona virüsü sebebiyle birçok dizide olduğu gibi Babil dizisinin setleri de feshedilmiş ve yeni bölümler yayınlanamaştı. Babil dizisinin takipçileri, dizinin yeni bölümünün ne vakit ekranlarda olacağını merak ediyor. Peki, Babil bu akşam var mı? Babil yeni bölüm ne süre?

BABİL YENİ BIRIM NE SÜRE?

Babil dizisi diğer dizilerde olduğu gibi corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verdi. Dizinin son olarak 10. bölümü ekranlara gelirken, 11. yeni birim tarihi ile ilgili demin bir açıklama yapılmadı. Fakat çoğu dizi yavaş yavaş ekranlara dönerken, Babil dizisinin de yakın zamanda yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor.

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe'nin dar kapaklı halleri Mert'in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda'yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay'ı geri kazanabilecek mi? Ayşe'nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER