Murat Yıldırım: "İyi niyetim kazandı"

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda keza kariyerini ayrıca de eşi İmane ile olan aşkını anlattı. Uzun süren bir aranın gerisinde "Ramo" diziyle tekrar izleyicinin beğenisini şampiyon Murat Yıldırım, kariyerinin ilk günlerinden bu yanlamasına.

Murat Yıldırım:

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda keza kariyerini ayrıca de eşi İmane ile olan aşkını anlattı.

Uzun süren bir aranın gerisinde "Ramo" diziyle tekrar izleyicinin beğenisini şampiyon Murat Yıldırım, kariyerinin ilk günlerinden bu yanlamasına uzanan hikayesini anlattı.

Tüm dönüm noktalarımı İstanbul’da yaşadım

Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldiği zamanlarda bile, fiilen farklı bir mesleği olacağını hissettiğini söyleyen Şimşek, “İstanbul’a giderken de doğrusu mühendislik için gitmediğimi,  hayatımda öbür şeylerin olacağını hep hissettim. Bütün dönüm noktalarımı İstanbul’da yaşadım” dedi.

Uzun bir aranın ardındaki Ramo dizisinde rol alan Murat Yıldırım, “Sevmediğim hiçbir senaryoda yer almadım, Ramo’ya da çok severek başladım.” dedi.

İyi niyetim kazandı

Hayattaki en büyük sınavının iyi niyeti olduğunu açıklayan Yıldırım, “Bütün güzel şeyler de, kötü şeyler de iyi niyetimi yönetmemle ilintili oldu. Yönetemediğim çok süre oldu ve hayatımın en büyük acılarını o zamanlarda yaşadım. Buna müsade veren ben oldum, hep savaştım lakin hep iyi niyetim kazandı.” yorumunda bulundu.

En büyük armağan Imane

İyi niyetinin bir armağanı olarak eşi İmane’yle tanıştığını da söyleyen Şimşek, “Şimdi hayatımın en mutlu günlerini geçiriyorum. İyi niyetimin en büyük armağanı olarak verildi bana. Kendime yaptığım en büyüm iyilik İmane’ı hoşlanmak. İmane ise kaderin bana yaptığı en büyük iyilik. Bütün iyi niyetlerimden kaybettiklerimin kazancı...” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER